Stel uw vraag Tender selectie advies 

24/7 Multichannel contact center

Ascensos

Bezoek website

24/7 Multichannel contact center Ascensos

Helpdesk diensten in 1 tot 20 Europese talen

 

Ascensos is een jong, ambitieus, snel groeiend contact center dat van mening is dat niet alle contact centers hetzelfde hoeven te zijn. Integendeel! Wij onderscheiden ons graag door een boutique stijl cultuur, het toepassen van een volgende generatie technologie, een focus op retail en technologie, toegankelijkheid, efficiency, inzicht in en analyse van de gegevens van uw klanten.

Wij vinden niet dat alle contact centers hetzelfde hoeven te zijn!

Klantenservice en technische helpdesk

Ascensos heeft een frisse kijk op retail customer care en technical support. Uit de oplossingen blijkt een rijke ervaring met en passie voor klantbeleving. Gecombineerd met kennis op het gebied van technologie en digitale vaardigheden is dit een uitstekende basis voor het ondersteunen van uw huidige en toekomstige klant. Als uitdager in de markt worden wij niet gehinderd door systemen die veelal beperkingen kennen. Wij hebben onze oplossingen kunnen ontwerpen om daadwerkelijk de volgende generatie klanten te kunnen ondersteunen. Behendige en wendbare cloud systemen helpen ons daarbij.

Bekijk onze helpdesk diensten

Ons concept is simpel: Slimme technologie toegepast door slimme mensen!

Meertalig multichannel customer care

Met meer dan 1000 adviseurs in onze locaties in Nederland, Schotland en Roemenië werken wij 24/7 opvallend innovatief en uiteraard meertalig aan multichannel customer care. Het contact met uw klant verandert snel en het is onze drive om u daarbij kundig, flexibel en initiatiefrijk in te ondersteunen.

Graag verwelkomen u als nieuwe klant, u bent in goed gezelschap!

Direct contact

Klantondersteuning: kosteneffectief, op maat gemaakt, meertalig, flexibel en schaalbaar! Daag ons uit!

Brederodeweg 23
5283 HA Boxtel
+31 (0)411 617 101
hans.jansen@ascensos.com

Bezoek onze website

Vraag het aan Ascensos

Aanhef *