Stel uw vraag Tender selectie advies 

"Robots Bluepond binnen drie weken up and running"

Manager Service Management Systems - Vodafone Libertel BV

Manager Service Management Systems - Vodafone Libertel BV over de robots en werkwijze van Bluepond: "Met plezier denk ik terug aan onze succesvolle en prettige samenwerking met Bluepond. Snel, meedenkend en betrouwbaar zijn daarbij de kernwaardes."

Robots op een snelle manier opgeleverd

"Door de professionele aanpak kan Bluepond eenmaal in de bouwfase de robots op een snelle en betrouwbare manier opleveren. Binnen 3 weken waren we up-and-running. De intensieve deep dive process en system recordings, die aan de bouwfase voorafgaan, zorgen er namelijk voor dat de te automatiseren processen van voor tot achteren grondig geanalyseerd worden."

Bluepond denkt mee om knelpunten op te lossen

"Alle knelpunten en mogelijke scenario’s worden in kaart gebracht. Doordat Bluepond niet belemmerd wordt door de kennis en cultuur van de opdrachtgever, gebeurt dit altijd met een kritische objectieve blik. Een groot pluspunt, want deze houding stelt Bluepond ook in staat met de opdrachtgever mee te denken om de knelpunten op te lossen of te omzeilen. Dit levert niet alleen betrouwbare robots en verbetering van de business cases op, maar in sommige gevallen zelfs een verbetering van de interne processen."

Robot zo effectief mogelijk gebouwd

"Niet alleen tijdens de proces en system recordings, maar ook tijdens bouw en livegang van de robots blijft Bluepond zich profileren. Want wie denkt dat na de procesanalyse de developer vervolgens alles klakkeloos uitvoert heeft het mis. Ook nu wordt nagedacht hoe de robot, met behulp van de systemen, zo gunstig en effectief mogelijk gebouwd kan worden. Elk stapje wat nog te automatiseren valt wordt meegenomen in de bouw. En ook na oplevering worden rapportages grondig geanalyseerd, om nog eventuele verbeteringen door te kunnen voeren."

Robots verwerken 7 processen in de backoffice

"De robots van Bluepond verwerken inmiddels al 7 processen in onze backoffice. Gebaseerd op onze ervaringen raden we Bluepond van harte aan en we verwachten in de toekomst nog graag van hun diensten gebruik te maken."

Direct contact

Detachering van robots maakt uw interne organisatie sneller, beter en vooral goedkoper.

Meer weten?
Bel 030 - 635 03 22 of stuur een e-mail.

Bezoek onze website

Vraag het aan Bluepond

Aanhef *