Stel uw vraag Tender selectie advies 

Call-IT International B.V. verzorgt kennisintensieve Customer Care diensten

Specialist in inbound en outbound klantcontact

Call-IT is gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket kennisintensieve Customer Care diensten. Actief vanuit vier locaties in de Benelux handelt Call-IT jaarlijks vele miljoenen klantcontacten af (zowel B2B als B2C) binnen uiteenlopende bedrijfssectoren met als doel alle klantcontacten op professionele wijze af te handelen.

Allround en gespecialiseerd customer care center

Call-IT is gespecialiseerd in het bieden van customer care, marketing, sales oplossingen, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de specialismen van onze medewerkers en de laatste inzichten / trends op dit terrein verkregen uit ervaringen met andere klanten. Onze processen zijn gebaseerd op COPC. Eén van de specialiteiten welke van toepassing is op al onze dienstverlening is communicatieve vaardigheden met betrekking tot customer care dienstverlening waarop ook onze eigen, in huis, dienstverlening is gebaseerd.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *