Stel uw vraag Tender selectie advies 

Software voor voortreffelijke klantencontacten

Enghouse Interactive Benelux-France

Bezoek website

Software voor voortreffelijke klantencontacten

Enghouse Interactive Benelux-France

Voortreffelijke klantencontacten? Dat vereist oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn voor de klant, de customer contact-afdeling en uw IT. Enghouse Interactive Benelux-France speelt in op de verwachtingen van al deze partijen. Bovendien ontwikkelen we voortdurend nieuwe mogelijkheden, soft- en hardware. Stap mee in de fantastische wereld van customer contact.

Uw toekomst? Steeds verfijndere oplossingen

Zich onderscheiden door via elk communicatiekanaal een uitmuntende klantenservice te bieden, is vandaag dé uitdaging voor professionele customer contact-afdelingen. Enghouse Interactive Benelux/France komt als lokale, Belgische partner van een internationale groep met oplossingen die hun waarde bewijzen dag in, dag uit.

Voor elke uitdaging m.b.t. customer contact

Enghouse Interactive customer contact-software is modulair opgebouwd en laat u toe een oplossing te ontwikkelen voor elke uitdaging in uw customer contact-afdeling:

  • Van operator console, over kleine, mid-sized tot enterprise customer contact-oplossingen;
  • Cloud, hybride of on-premise;
  • Capex of opex;
  • Voor telefoon, e-mail, chat, video, sociale media.

U zegt het. Enghouse Interactive levert het.

Maar … misschien wringt daar net het schoentje.

Wat is een verantwoorde keuze in een wereld die in een digitale transformatie zit? Wat is de beste investering? Hoe kiest u een oplossing die ook binnen drie jaar nog state of the art is?

Demo aanvragen

Let’s date!

U mag onze specialisten 1,5 uur lang onbeschaamd al uw vragen stellen. Wij beloven u eerlijke en verhelderende antwoorden waardoor u goed gewapend bent om verdere beslissingen te nemen. Vraag een deugddoend gesprek met Enghouse Interactive Benelux-France.

Demo aanvragen

Direct contact

U wil uw customer contact-afdeling upgraden met software zodat uw klanten, uw agenten en het management “WOW” zeggen? Contacteer Enghouse Interactive Benelux-France.

Hoogkamerstraat 304
9140 Temse België
+32 - 37 60 40 20
info.be@enghouse.com

Bezoek onze website

Vraag het aan Enghouse Interactive Benelux-France

Aanhef *