Stel uw vraag Tender selectie advies 

Innovation Serie over Spraaktechnologie

Bent u op de hoogte van de nieuwste spraaktechnologieën en wat het voor uw bedrijf betekent?

Intelligente spraakroutering, (realtime) spraakanalyse, spraakauthenticatie en self service IVR. Deze thema's zijn geen science fiction meer en hebben een steeds grotere invloed in uw contact center. Innovaties binnen de spraaktechnologie volgen elkaar snel op, en deze technieken worden steeds vaker toegepast in een klantcontact omgeving.

Weet u wat spraakroutering, analyse en authenticatie voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Spraakroutering zorgt ervoor dat uw klant op een laagdrempelige manier bij de juiste medewerker terecht komt. Het is van groot belang snel in te spelen op de voortdurend wijzigende klantbehoefte. Spraakanalyse helpt u snel inzicht te krijgen in deze behoefte zodat u deze processen kan identificeren en verbeteren. In deze tijd waarin veiligheid binnen bedrijven een grote rol speelt, is spraakauthenticatie een veelbesproken onderwerp. Hiermee wordt, met nieuwe technologie, fraude voorkomen.

Laat u inspireren op de Innovation Serie op 9 november in Vianen

Spraakherkenning in de praktijk

We gaan kort in op de voordelen, zowel kwantitatief als kwalitatief, van het inzetten van spraakherkenning voor het identificeren van een beller, het classificeren van het gesprek en het slim doorrouteren. Dat doen we aan de hand van een beschrijving van 3 praktijkcasussen.

Wat moet Artificial Intelligence (AI) met Taal- en Spraaktechnologie (TST) en andersom?

AI is toch gewoon patronen herkennen in ruis dus wat heeft dat te maken met het menselijke taalvermogen? De sleutel tot echt slimme apparaten en services waarmee wij in de toekomst gaan werken, zit in het 'talig vermogen'. Alles wat wij mensen bedenken, bedenken we via taal. En willen we straks op een volwassen manier met apparaten en services communiceren, dan zullen die apparaten/services het 'talig vermogen' zo goed mogelijk moeten incorporeren. Met expliciete regels gaat dat niet maar met verschillende vormen van AI (zowel de Watson benadering met NLP als de Bigdata benadering met DNN’s) kan dat wel. Maar… er zijn ook kanttekeningen te plaatsen. Hoe leert AI, kunnen we AI wel vertrouwen en vooral: waarom is de uitkomst van een AI-gestuurde service is wat het is? Op deze materie gaat TST goeroe Arjan van Hessen (werkzaam bij Telecats en de Universiteiten Twente en Utrecht) tijdens de bijeenkomst nader in.

Programma

13.30 – 14.00 uur Ontvangst
14.00 – 14.10 uur Welkom
14.10 – 14.45 uur Spraakherkenning in de praktijk 
14.45 – 15.30 uur Customer Experience en de opkomst van Analytics & Automation
15.30 – 15.45 uur Pauze 
15.45 – 16.30 uur Luistert u echt naar al uw klanten?
16.30 – 17.15 uur AI en Machine learning; waar gaat het naar toe?
17.15 – 17.30 uur Afsluiting
17.30 – 19.00 uur Netwerkborrel

Kom naar de Innovation Serie over Spraaktechnologie op 9 november aanstaande in Vianen. Laat u inspireren en informeren. Uiteraard is er de gelegenheid om uitgebreid van gedachten te wisselen met alle aanwezigen over dit onderwerp.

Voor wie?

Customer care supervisors, teamleiders, marketing & communicatie en directieleden die binnen uw bedrijf vanuit hun functie werken aan (het verbeteren van) de communicatie met uw klanten.

Meld u direct aan

Frontline: Wij creëren klantbeleving!

Frontline is expert op het gebied van innovatieve klantcontact oplossingen met een ervaring van ruim 25 jaar. In deze tijd hebben wij de markt sterk zien veranderen. Wat door de jaren heen is gebleven, is de passie voor onze klanten. Wij zijn totaalontzorgers voor organisaties die klantcontact hoog in het vaandel hebben staan!

Mogen wij u ook overtuigen?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende demonstratie van onze klantcontact software, altijd met klantgericht advies. Bel direct 088 - 2 680 780 of stuur een e-mail.

Bezoek onze website

Direct contact

Frontline is expert op het gebied van innovatieve klantcontact oplossingen met een ervaring van ruim 25 jaar.

Wij creëren klantbeleving! Meer weten?
Bel 088 - 2 680 780 of stuur een e-mail.

Vraag een demo aan

Bezoek onze website

Vraag het aan Frontline Services

Aanhef *