Stel uw vraag Tender selectie advies 

Communiceer naadloos met uw klanten

Genesys, omnichannel contact center software

Bekijk meer

Genesys Cloud

Één platform voor de beste ervaring

De laatste innovaties op één plek. Direct inzetbaar. Razendsnelle toegang tot de nieuwste functionaliteiten, zodat u de ultieme customer journey kunt uitzetten. Dat is de kracht van Genesys Cloud.

De beste Cloud oplossing ter wereld

Na meer dan tien jaar testen en fine-tunen is er een cloudplatform ontwikkeld waarop u uw business kunt bouwen. Alle diensten op Genesys Cloud zijn gebouwd op de hoogste standaarden, zodat jij kunt rekenen op één van de beste Cloud oplossingen ter wereld.

Veilig, snel en betrouwbaar platform

Zeker weten dat jouw data veilig is: het team van veiligheids- en privacy experts doen er alles aan om jouw data te beschermen. Genesys Cloud draait op de hoogste veiligheidsstandaarden, aangepast naar elke branche en locatie. U hoeft u 's nachts dus nooit meer zorgen te maken.

Open platform met oneindig veel mogelijkheden

Makkelijk jouw data, processen en systemen koppelen – of zelfs een eigen oplossing toepassen: met onze tools bieden wij u de mogelijk om te bouwen vanuit de Genesys Cloud. Met een online resource center vol met tutorials, instructiedocumenten en artikelen helpt Genesys u te onderscheiden met klantcontact uit de cloud.

Ontdek meer over Cloud

Direct contact


Met Genesys Cloud en Genesys Engage is er altijd een alles-in-één customer experience oplossing die past bij uw bedrijf.

Meer weten?
Bel 035 - 695 26 64 of stuur een e-mail.

Vraag een demo aan

Bezoek onze website

Vraag het aan Genesys

Aanhef *