Stel uw vraag Tender selectie advies 

Genesys helpt organisaties tijdens COVID-19 pandemie

Thuiswerken met Genesys Cloud / Live in 48 uur / Tot 90 dagen gratis

Naarden, 6 april 2020 – Wereldwijd hebben organisaties moeite door de aanpassingen aan de COVID-19 pandemie om zowel tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar contact als de veiligheid van medewerkers te garanderen.

Om deze organisaties te helpen heeft Genesys®, wereldwijd leider in cloud customer experience en contact center oplossingen, een nieuw Rapid Response-aanbod waarmee iedere organisatie gratis toegang heeft tot Genesys Cloud en zo de essentiële support kan blijven leveren en binnen 48 uur remote teams realiseren.

Download alvast het gratis eBook

Ondersteuning bij het thuiswerken

Door COVID-19 hebben meer dan 700 organisaties wereldwijd, waaronder Arise-Europe, City of Helsinki, eFinancial, FMI Call Centre, Gleaners Food Bank, Home Credit, JPIMedia, Ly.com, Lenovo, Ping-An Insurance en Tokyo Individualized Educational Institute, Inc., Genesys gevraagd om hulp bij het ondersteunen van thuiswerken, het verschuiven naar andere regio’s of onverwachte pieken in klantcontact opvangen.

Genesys Rapid Response heeft er al voor gezorgd dat sinds februari meer dan 500.000 contact centermedewerkers de klanten hebben kunnen helpen vanuit de veilige omgeving van hun eigen huis.

Download alvast het gratis eBook

Voorbeelden hiervan zijn onder meer:

  • Een grote financiële dienstverlener liet binnen een paar dagen 10.000 agenten van het contact center vanaf thuis werken. Het bedrijf wil nog eens 5.000 medewerkers thuis laten werken. Daarbij heeft het bedrijf in deze periode het eigen record aan klanttransacties verdubbeld naar 3 miljoen.
  • Een softwarebedrijf uit de Fortune 50 sloot de contact centers in een gebied met een uitbraak van COVID-19 en verschoof alle gesprekken naar andere landen. Het bedrijf paste binnen een paar dagen de IVR aan en herbalanceerde de routering naar de nieuwe situatie terwijl tegelijkertijd duizenden agenten overstapten naar virtueel werken.
  • Een grote overheidsorganisatie kon 3.000 agenten binnen een dag vanaf huis laten werken. Tevens konden 400 nieuwe agenten binnen drie dagen beginnen.

Genesys Rapid Response, een veilig cloud contact center

Met het Rapid Response-aanbod lanceren organisaties een veilig cloud contact center met de basisfunctionaliteit voor effectief contact met klanten en collega’s vanaf iedere willekeurige plek. Dit is inclusief ondersteuning voor automatisering en selfservice, routering van spraak en e-mail, opnames van interacties en samenwerkingstools voor medewerkers.

Download alvast het gratis eBook

Inclusief on-demand training en opleiding

Om de overgang makkelijker te maken voor medewerkers en supervisors is on-demand training en opleiding ook inbegrepen. Bovendien helpt Genesys organisaties ook om de kosten onder controle te houden door overgebruik door onverwachte pieken in klantvragen niet door te berekenen.

“Bij Genesys hebben we de verantwoordelijkheid om te helpen waar we kunnen tijdens deze moeilijke tijden,” zegt Tony Bates, CEO van Genesys. “Voor welke uitdagingen organisaties ook komen te staan, Genesys staat klaar om samen de medewerkers te beschermen, consumenten te bedienen en te helpen bij het inperken van de COVID-19 uitbraak.

Iedere bijdrage om verspreiding te beperken helpt maar we kunnen het niet alleen. Iedereen in de Genesys community, met de steun van onze partners, helpt mee om organisaties door deze compleet nieuwe situatue te loodsen.”

Bredere support voor COVID-19 Response

Het ecosysteem van Genesys is hierbij essentieel, waarbij velen met zowel diensten als advies de bedrijfscontinuïteit mogelijk maken. Genesys onderzoekt ook oplossingen met Google Cloud en anderen, en met implementatiepartners die onmisbaar zijn bij de versnelde implementatie van Genesys Cloud. Verschillende Genesys AppFoundry-partners verlengen hun gratis proefperiode zodat deze aansluit bij de Genesys Rapid Response.

“Genesys doet meer dan alleen technologie weggeven,” zegt Ken Landoline, principal analist Customer Engagement bij Omdia. “Het bedrijf levert een complete oplossing en geeft toegang tot een community met diensten, support, training, consulting en best practices zodat organisaties echt toegerust zijn om medewerkers en klanten door deze moeilijke tijden te helpen. Ik geloof dat dit precies is wat nodig is gezien de complexiteit waar bedrijven mee te maken krijgen.”

Reacties van klanten op Genesys Rapid Response:

  • De Gemeente Helsinki werkt samen met de lokale Evangelische Lutheraanse parochies en vele maatschappelijke organisaties bij het proactief benaderen van meer dan 80.00 oudere inwoners om te vragen hoe het met ze gaat in deze COVID-19 crisis. Genesys Cloud is de technologische basis voor deze diensten en zorgt dat 5.000 vrijwilligers deze inwoners kunnen ondersteunen. “De samenwerking met Genesys bij het lanceren van de Helsinki Helplijn was fantastisch. Binnen een paar dagen hebben we een volledig functionerend contact center gelanceerd en ons team getraind, waaronder burgervrijwilligers vanuit heel diverse achtergronden.” Vertelt Tiina Hörkkö, directeur van de Helsinki Helplijn, gemeente Helsinki.
  • eFinancial, de een na grootste online levensverzekeraar in de US gebruikte Genesys Cloud drie weken eerder dan gepland voor hun eSales-afdeling vanweg COVID 19. “Medewerkers van alle drie onze call centers werken nu remote met behoud van productie,” zegt Paul Bourdeux, vice president Information Technology van eFinancial. “Zonder Genesys zou het rampzalig kunnen zijn geweest. De extra investering in de oplossing heeft zich al uitbetaald.”
  • Sinds half maart is het aantal huishoudens dat de Gleaners Food Bank van voedsel voorziet verdrievoudigd. Een deel van de piek komt door individuele personen die om een maaltijdservice vragen, iets wat de organisatie nog niet eerder leverde. De CEO van Gleaners Food Bank licht toe: “Binnen zeven dagen maakten we de omslag van de vloed aan telefoontjes niet aankunnen tot ze effectief afhandelen met Genesys Cloud. We hebben nu een geautomatiseerd kwalificatieproces zodat we de huishoudens kunnen identificeren die voldoen aan de voorwaarden en voedsel kunnen leveren aan hen die het nodig hebben.”
  • JPIMedia is een van de grootste nationale, regionale en lokale multimedia organisaties in de UK. “We hebben binnen vijf dagen op overheidsadvies succesvol 450 gebruikers overgezet naar een tijdelijk thuiswerkmodel. Hierdoor blijven onze commerciële teams in contact met onze klanten,” vertelt Rebekah Avill, hoofd commerciële systemen bij JPIMedia.
  • Ly.com, leidend high-tech reisorganistie in China met transport- en hoterreserveringen voor meer dan 300 miljoen mensen heeft de support van Genesys gebruikt om de customer service te garanderen tijdens de uitbraak van COVID-19 tijdens de vakantieperiode. Yuchi Xiao, CEO van het Customer Service Center van Ly.com zegt: “Met de hulp van Genesys hebben we in twee dagen tijd succesvol duizenden remote agents kunnen installeren. Zoals altijd stond het team van Genesys China naast ons om deze uitdagingen te klaren en uitstekende customer experience te blijven leveren.”

Download alvast het gratis eBook

Iedereen kan gebruikmaken van Genesys Rapid Response --> Thuiswerken met Genesys Cloud. Live in 48 uur. Tot 90 dagen gratis. Klant of niet.

Genesys Rapid Response is beschikbaar voor iedere organisatie; klant of niet. Thuiswerken met Genesys Cloud. Live in 48 uur. Tot 90 dagen gratis. Organisaties die gebruik willen maken van deze ondersteuningsactie kunnen zich vóór 30 april 2020 aanmelden via de website van Genesys.

Aanmelden Genesys Rapid Response

Over Genesys

Ieder jaar levert Genesys meer dan 70 miljard opmerkelijke klantervaringen voor organisaties in meer dan 100 landen. Met de kracht van de cloud en AI verbindt onze technologie ieder klantmoment van marketing, sales tot service en op ieder kanaal, tegelijktijd de ervaring van medewerkers verbeterend.

Genesys pionierde met Experiences as a ServiceSM zodat organisaties van iedere omvang echte personalisatie kunnen bieden op de juiste schaal, kunnen interacteren met empathie en kunnen bouwen aan het vertrouwen en de loyaliteit van de klant. Dit wordt mogelijk gemaakt door Genesys Cloud, een alles-in-een-oplossing en het leidende publieke contact center platform in de wereld, ontworpen voor snelle innovatie, schaalbaarheid en flexibiliteit. Bezoek www.genesys.com.

Bezoek de website

Download alvast het gratis eBook

Meteen in je e-mail


Vul uw e-mailadres in en ontvang meteen het gratis eBook met alle informatie over de Genesys Rapid Response oplossing.

Vraag een demo aan

Met deze gegevens ontvang je het gratis eBook

Aanhef *
Bevestig *