Stel uw vraag Tender selectie advies 

Advies in Klantcontact Management

Cumula, voor excellent klantcontact

Bekijk meer

Innoveren van de communicatie-infrastructuur

Planmatig innoveren in een hoog tempo

Het innoveren van de communicatie-infrastructuur moet planmatig en in een hoog tempo gebeuren om niet achterop te raken in de branche waarin uw organisatie opereert. Bij een groot aantal uitdagingen en vraagstukken op dit gebied kan Cumula u adviseren en begeleiden. Hieronder staan een aantal typische voorbeelden daarvan, maar wij willen benadrukken dat iedere opdracht maatwerk is waarover wij graag met u in gesprek gaan.

 • Opstellen visie en strategie
  De ontwikkeling van een visie en strategie op het gebied van communicatietechnologie geeft richting aan de te ondernemen stappen in de komende jaren.
 • Architectuur
  Een goede doelarchitectuur is nodig om de nieuwe technologieën op het gebied van communicatie tot een goed samenwerkend geheel te smeden.
 • Business case
  Het opstellen van een business case onderbouwt uw keuze voor vernieuwing en geeft inzicht in kosten en baten.
 • Aanbesteden en inkopen
  Het opstellen van een programma van eisen, een gedegen aanbestedingsprocedure en onderhandelen op basis van diepgaande kennis van de markt.
 • Project Management
  Bij de implementatie van een nieuwe communicatie-infrastructuur zijn veel externe partijen betrokken en wordt ook veel gevraagd van uw eigen organisatie.
 • Functionele inrichting en user adoption
  De optimale functionele inrichting van een nieuwe oplossing, de aanpassing van processen en de adoptie van nieuwe technologie bij gebruikers vraagt om specialistische kennis en ervaring met innovatietrajecten.

Hoe mogen wij u helpen?

Cumula is voor vele toonaangevende bedrijven uit de top-500 in Nederland en België succesvol geweest in het verbeteren van de communicatie-infrastructuur. 

Bekijk onze referenties

Direct contact

Ervaren consultants voor het optimaliseren van klantcontact en contact centers.

Meer weten?
Bel 0348 - 488 664 of stuur een e-mail.

Bezoek onze website

Vraag het aan Cumula

Aanhef *