Stel uw vraag Tender selectie advies 

Advies in Klantcontact Management

Cumula, voor excellent klantcontact

Bekijk meer

Interim project- en programmamanagers brengen klantcontact en ICT samen

Bij implementatie- en verandertrajecten

Bij de implementatie van nieuwe klantcontactoplossingen of een nieuwe communicatie-infrastructuur is een goede project manager van groot belang. Iemand die met u meedenkt over een goede governance structuur en de business doelstellingen helder voor ogen houdt. Iemand die pro-actief is en snapt wat leveranciers vragen van uw organisatie en wat de onderlinge afhankelijkheden in het project zijn. Iemand die weet hoe je een breed draagvlak creëert in de organisatie en hoe je moet omgaan met weerstand.

Cumula project managers en programma managers zijn stuk voor stuk zwaargewichten.

Mensen, processen en techniek

In de projectaanpak van Cumula staan helder gedefinieerde doelstellingen en resultaten, een goed communicatieplan en een goede governance structuur altijd centraal. En de mensen in uw organisatie staan centraal. Dat Cumula project managers de methodieken en de tools beheersen ‘goes without saying’, maar waar het echt om gaat zijn de communicatieve vaardigheden en het inzicht in mens en organisatie van de project manager.

Ervaren klantcontact en ICT-consultants

Cumula project managers en programma managers zijn stuk voor stuk zwaargewichten die op ICT en klantcontact gebied de meest uitdagende opdrachten tot een goed einde weten te brengen. Het beste bewijs daarvan zijn de projecten en programma’s die Cumula heeft afgerond.

Hoe mogen wij u helpen?

Cumula is voor vele toonaangevende bedrijven uit de top-500 in Nederland en België succesvol geweest in het verbeteren van klantcontact- en ICT-processen.

Bekijk onze referenties

Direct contact

Ervaren consultants voor het optimaliseren van klantcontact en contact centers.

Meer weten?
Bel 0348 - 488 664 of stuur een e-mail.

Bezoek onze website

Vraag het aan Cumula

Aanhef *