Stel uw vraag Tender selectie advies 

Bedrijven en werkzoekenden klantcontactbranche vinden elkaar op de Klantcontactcarrièredag

Alles in het teken van het vak van klantenservicemedewerker

WerkBedrijf, Talent4Service en UWV houden op dinsdag 23 januari  een uniek event. Tijdens dit event maken regionale werkgevers uit de klantcontactbranche kennis met werkzoekenden. Het is inmiddels de derde editie van deze Klantcontactcarrièredag met als thema: Leuker dan je denkt!

In eerdere edities van de Klantcontactcarrièredag vond 15 % een baan

Deze dag staat in het teken van het vak van klantenservicemedewerker. Wat kun je verwachten als je bij een contactcenter aan de slag gaat, wat houdt het vak klantenservicemedewerker of -agent in en welke werkzaamheden horen daar bij? Allemaal vragen die tijdens deze dag worden beantwoord.

Daarnaast krijgen de werkgevers de kans om zich uitgebreid te presenteren.“De Klantcontactcarrièredag is specifiek gericht op het vak klantcontactadviseur”, aldus Jorien Wesseling, directeur van Talent4Service. In eerdere edities van de Klantcontactcarrièredag in Eindhoven kwamen meer dan 150 werkzoekenden op af en tussen 10 tot 15% vond een baan. “Je kan wel spreken van een succes.”

Werving en selectie contact centers steeds lastiger 

Klantcontactcenters vinden het steeds lastig om medewerkers te werven in de regio Nijmegen. De arbeidsmarkt trekt steeds verder aan en de werving en selectie wordt steeds lastiger. Bovendien kampt de branche nog steeds met een negatief imago. Reden genoeg om de derde editie van de Klantcontactcarrièredag met als thema: ‘Leuker dan je denkt’ te organiseren op dinsdag 23 januari in de Jupiler Lounge van het Goffert Stadion.

Klantenservicemedewerkers delen hun ervaringen

Tijdens de Klantcontactcarrièredag delen klantenservicemedewerkers hun ervaringen. Zij vertellen over het is om te werken in een klantcontactcenter. Ook is er een informatiemarkt waar deelnemers kunnen kennismaken met contactcenterwerkgevers. Het programma start om 09.00 uur en om 11.00 uur. Het event is bedoeld voor werkzoekenden en geïnteresseerden uit de regio Nijmegen.

Meedoen aan de Klantcontactcarrièredag? Stuur een e-mail naar vacatureteam@wbrn.nl

Meld je hier aan