Stel uw vraag Tender selectie advies 

Kennissessie Robotic Process Automation voor HR

Hoe robots terugkerende administratieve taken over kunnen nemen

Pegamento organiseert op dondermiddag 12 april 2018 in het Amstel Hotel in Amsterdam de kennissessie: RPA voor HR.

De rol van de HR-manager wordt de komende jaren leuker en interessanter. Dankzij Robotic Process Automation (RPA) neemt een software robot het terugkerende administratieve aspect over, zodat er meer tijd is voor een adviserende rol. Welke RPA-mogelijkheden zijn er inmiddels voor HR?

Robotic Process Automation in de praktijk

Tijdens dit evenement vertellen ervaringsdeskundigen over RPA in de praktijk. Zo legt neurowetenschapper Dr. Marcia Goddard uit wat Young Capital al doet om kandidaten die op zoek zijn naar een baan met behulp van een software robot op de juiste waarde te schatten. Sollicitanten weten na één klik al hoe veel kans zij maken op een baan en welke scholing er eventueel nodig is om die kans te vergroten. 

Grote wijzigingen in organisaties succesvol doorvoeren

Wout Bucker is Innovation Hunter bij de grootste pensioenuitvoerder van Nederland, APG. Hij geeft zijn visie op innoveren en de bijbehorende technologie. Wat is er nodig om grote wijzigingen in een organisatie succesvol door te voeren en hoe enthousiasmeer je alle betrokkenen en neem je angst voor het onbekende weg? Ook is Wout Chief Fun Officer, vanuit die rol is hij de brug tussen management, HR en IT. 

Op welke manier kan een robot ondersteuende taken uitvoeren?

Verder hoor je tijdens de kennissessie op welke manier een robot ondersteunende werkzaamheden kan uitvoeren of het werk zelfs helemaal kan overnemen. Voor bedrijven een goede investering, want een robot is niet alleen goedkoper; software robots werken 24 uur per dag, zijn nooit ziek en medewerkers van een bedrijf houden tijd over voor andere werkzaamheden. We leggen ook uit hoe een robot de medewerkerstevredenheid verbetert. 

Ben jij werkzaam in HR en wil je weten welke mogelijkheden er nu al zijn om het werk in jouw organisatie makkelijker te maken met behulp van RPA, schrijf je dan nu direct in en laat je op 12 april 2018 inspireren op één van de mooiste locaties van Nederland. 

Kosten : geen
Datum: 12 april 2018
Tijd: 15.00 tot 18.00 uur
Plaats: Amstel Hotel in Amsterdam

Aanmelden

Direct contact

Pegamento is specialist in het ontwikkelen van slimme klantcontact processen voor een ultieme klantbeleving, ideale klantprocessen en optimaal klantcontact.

Meer weten?
Bel 088-0067180 of stuur een e-mail.

Bezoek onze website

Vraag het aan Pegamento

Aanhef *