Stel uw vraag Tender selectie advies 
Integreer SalesScreen met uw bestaande systeem of als stand-alone oplossing

Stimuleer uw succesfactoren

Datavisualisatie en motivatietool voor klantcontact

Bezoek website

De enige motivatiesoftware die u nodig hebt

SalesScreen maakt KPI's inzichtelijk met real-time inzichten en gamification

Wanneer dagelijkse taken een sleur worden, is het tijd voor verandering. Motiveer elkaar door middel van communicatie, visualisatie en gamification technieken. Verbeter communicatie, collegialiteit, sfeer en uiteindelijk ook bedrijfsresultaten. Dat klinkt natuurlijk aantrekkelijk, maar wat is de snelste weg er naar toe?

'SalesScreen heeft ons geholpen om met één systeem de motivatie, betrokkenheid en bewustwording van onze medewerkers te vergroten en daarmee het resultaat te verbeteren.'

Jonathan van Leersum, Convins

Maak dagelijkse taken weer leuk

‘Goed voorbeeld doet volgen’ en ‘samen sta je sterk’ twee oer-Hollandse spreekwoorden die 100% waar zijn. Niets motiveert beter dan erkenning van collega’s en een schouderklopje op zijn tijd.

  • Vier prestaties met het hele team: gewonnen deals, gemaakte afspraken of tevreden klanten.
  • Like elkaars activiteiten in de company feed.
  • Laat persoonlijke viermomenten verschijnen op schermen op alle kantoren, natuurlijk onder begeleiding van je persoonlijke ‘theme song’.

Werk hoeft niet als werk te voelen, maak dagelijkse taken weer leuk met uitdagingen en competities. Kies het onderwerp van de competitie en focus zo op KPI’s die belangrijk zijn voor de organisatie.

  • Daag je collega’s uit tot een duel, met als inzet dat de verliezer de gehele volgende dag koffie voor je moet halen.
  • Geintje uithalen met collega’s? Kaap een gewonnen prijs voor hun neus weg. Of laat je leidinggevende zichzelf 10x opdrukken.
  • Verzamel ervaringspunten door activiteiten uit te voeren en stijg in rang, van soldaat tot generaal!

Enthousiast geworden? Vraag een demo aan

Al enthousiast geworden? Vraag nu een online demo aan! We bellen je z.s.m. om een passend moment af te spreken.

Nog niet helemaal zeker? Lees dan verder of neem contact op en help één van ons aan ervaringspunten. Wij beantwoorden graag vragen, want we willen allemaal de rang van generaal bereiken.

Wij zijn ervan overtuigd dat je SalesScreen net zo geweldig gaat vinden als wij, daarom mag iedereen het 2 weken gratis proberen, hierover vertellen we je graag meer tijdens de online demo.

Vraag een demo aan

Werk naar een gezamenlijk, transparant doel toe

Werk als team aan gezamenlijke doelen en ben transparant over de voortgang.

  • Weet waar je naar streeft, dat is de kern van motivatie. Is iedereen op de hoogte van gezamenlijke en individuele doelen? Laat doelen en voortgang zien op schermen in alle kantoren of op de persoonlijke feed.
  • Creëer aantrekkelijke dashboards en pas deze naar eigen wens aan. Dit helpt teams te focussen op belangrijke KPI’s.
  • Weet jij als leidinggevende precies waar alle teamleden staan m.b.t. targets en KPI’s? Wie presteert goed en wie heeft coaching nodig?

Om voortgang goed weer te kunnen geven is datakwaliteit erg belangrijk. Doordat medewerkers beloond worden voor het invoeren van activiteiten en daar daadwerkelijk de resultaten van zien (op schermen), zullen zij vaker en meer informatie invoeren in het CRM of ERP systeem.

‘Zonder dat we erom vragen voert 85% van de medewerkers hun activiteiten in Salesforce in.’

Bart Kramer, Social Blue

SalesScreen maakt je leven makkelijker!

SalesScreen is ontworpen om je leven makkelijker te maken en kan daarom met de meeste CRM- of ERP systemen geïntegreerd worden. Wanneer de integratie met het huidige systeem nog niet bestaat, kunnen we er via de API één creëren.

En vergeet niet: wanneer medewerkers goed geïnformeerd zijn en hun werk leuk vinden, raken ze gemotiveerd en willen ze de klant zo goed mogelijk helpen. Tevreden klanten geven geld uit en dat zie je terug in de bedrijfsresultaten. Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een demo aan.

Vraag een demo aan

Plan een persoonlijk gesprek 

Nieuws van Bluepond

E-book data-driven gamification voor contact centers

Een gemotiveerd, betrokken en efficiënt callcenter team bereikt u met data-gedreven gamification. In het e-book leert u hoe u retentie en prestaties van medewerkers verhoogt.

Gratis downloaden

E-book: Millennials lui en egocentrisch of productief en servicegericht?

Millennials worden vaak lui en egocentrisch genoemd. Wij geloven dat deze generatie het tegenovergestelde is. In het e-book leest u hoe u millennials kunt begrijpen, motiveren en betrekken.

Gratis downloaden

Social Blue: op een leuke manier deelnemen aan CRM systeem

Social Blue: "Wij waren op zoek naar een manier om de verschillende kantoren met elkaar te verbinden, betrokkenheid te creëren en ondanks locatie en tijdverschil een team te creëren. SalesScreen is de oplossing."

Bekijk meer

Convins: gemotiveerde medewerkers dankzij SalesScreen

Convins: "Om voor onze mensen zichtbaar te maken wat hun werk daadwerkelijk oplevert gebruiken we SalesScreen. Er is nu meer motivatie, betrokkenheid en bewustwording onder medewerkers."

Bekijk meer

E-book motivating millennials: Voorkom verloop behoud talent

In het e-book motivating millennials leggen we uit hoe u millennials kunt begrijpen, motiveren, erkennen en betrekken, zodat zij hun doelen voorbij kunnen streven.

Gratis downloaden

Gamification; geen kinderspel

Sales teams, binnendienst sales, klantgerichte service teams, helpdesks en uitbesteedde klant contact centers staan voor overeenkomstige uitdagingen. 

Bekijk meer

Direct contact

Meer weten over dé datavisualisatie en motivatietool voor klantcontact / callcenters?

Bel +31 20 820 87 23 of stuur een e-mail.

Vraag een demo aan

Bezoek onze website

 

Vraag het aan SalesScreen

Aanhef *