Stel uw vraag Tender selectie advies 

Klantcontact met Wft-vergunning

SWJ Resultancy

Bezoek website

SWJ Resultancy

Organisatiesadviesbureau gespecialiseerd in klantcontact

SWJ ResultancySWJ Resultancy is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in klantcontact. Wij beschikken onder andere over een eigen Wft-vergunning voor schade- en zorgverzekeringen en een eigen klantcontactcenter. Met enthousiaste medewerkers adviseren wij bedrijven over het optimaal inrichten en uitvoeren van het klantcontact.

Stuurinformatie en inzichten

Succesvol klantcontact is veelomvattend en beperkt zich niet tot alleen de communicatie met de (eind)klant. Wij bieden daarom meer dan dat. Naast het verhogen van rendement uit klantcontact helpen wij u ook graag om inzicht te krijgen in uw organisatiedata en stuurinformatie, zodat u uw klantdata zo effectief mogelijk kunt inzetten.

Workforce Management

Op WFM gebied helpen wij u om inzage te krijgen in welke (potentiële) klanten er naar verwachting wanneer contact met u op gaan nemen, welke medewerkers heeft u hiervoor nodig en wat zijn nog meer zaken die drukte veroorzaken? Deze vragen en uw overige vragen over planning kunnen wij voor u beantwoorden. 

Ontdek meer over onze diensten

Meer rendement uit klantcontact

Wilt u meer rendement uit klantcontact, altijd en overal inzage in uw klant- en organisatiedata en volledige benutting van potentieel binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met u! 

Maak een afspraak

Direct contact

Noordeinde 30
2611 KH Delft
088 - 02 04 600  
info@swjresultancy.nl

Bezoek onze website

Vraag het aan SWJ Resultancy

Aanhef *