Stel uw vraag Tender selectie advies 

...voor een memorabele klantbeleving

Specialist in slimme klantcontactsystemen

Bezoek website

Flexibel en schaalbaar contact center inrichten met Cloud software van QuandaGo

Een integraal klantbeeld levert kortere en betere gesprekken op

Slechts weinig organisaties bieden medewerkers een compleet klantbeeld, blijkt uit recent onderzoek. Een schokkend resultaat, vinden wij. Een integraal klantbeeld betekent kortere maar vooral betere gesprekken en levert dus direct een forse besparing op voor jouw contactcenter. Hoe is dat bij jou?

Focus op 360-graden klantbeeld

Met ViPcom bieden wij hiervoor dé oplossing. Op basis van het bewezen QuandaGo Connected Experience Platform maken wij op van al jouw klantinteracties een 360 graden klantbeeld!

Het QuandaGo Connected Experience Platform

Door dit omnichannel platform kunnen jouw klanten op een willekeurige manier contact zoeken en is elk contactmoment goed te volgen en te benaderen. Door middel van selfservice en slimme procesautomatisering krijgen jouw klanten de mogelijkheid zaken zelfstandig af te handelen, zelfs zonder tussenkomst van medewerkers.

Vraag vandaag nog de demo aan en we laten in slechts 30 minuten zien wat het platform kan. Benieuwd?

Ga snel naar vipcom.nl/quandago

Ontdek QuandaGo

QuandaGo brengt klantcontacten, kennis en processen samen op één plek. Met QuandaGo maak je snel en flexibel een contactcenter uit de cloud, integreer je al je kennisbronnen en automatiseer je alle bestaande workflows.

Klinkt goed?

Vraag vandaag nog een demo aan
Of ontdek alle voordelen

Download gratis ons eBook

eBook: Drie strategie├źn naar een Connected Experience

In het eBook: Drie strategieën naar een Connected Experience wordt jouw bedrijf een enorme kans geboden om met 3 klantcontactstrategieën een memorabele klantbeleving te gaan bieden.

Ontdek meer

Niet blij met je huidige CX leverancier?

Zit je vast met je huidige contactcenter leverancier en wil je toch dit jaar nog naar de cloud? Relax! De oplossing is dichterbij dan je denkt...

Ontdek meer

Direct contact

ViPcom levert met het QuandaGo Connected Experience platform een memorabele klantbeleving en een flexibel en schaalbaar Cloud contact center. Wij vertellen je er graag alles over!

Bel 088 847 26 66 of stuur een e-mail.

Bezoek onze website

Vraag het aan ViPcom

Aanhef *