Stel uw vraag Tender selectie advies 

Download: Whitepaper Digitale Transformatie

Begin met de klantervaring en werk terug naar de technologie

Digitale transformatie zit in een stroomversnelling. Een goede transformatie begint met een overtuigende digitale visie die wordt ondersteund door het bestuur en KPI’s om medewerkers te inspireren uitdagingen aan te pakken en moeilijke keuzes te maken in hun reis naar een digitaal bedrijf.

“Wie wil verbeteren moet veranderen, wie perfect wil zijn moet vaak veranderen” 

Sir Winston Churchill

Kan uw bedrijf hier ook wel wat hulp bij gebruiken of bent u nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie? Download dan de whitepaper.

Download whitepaper

ViPcom automatiseert klantcontact

ViPcom automatiseert het klantcontact van middelgrote en grote organisaties door software te implementeren voor een consistente klantbeleving over de verschillende kanalen zoals email, chat, sociale media en spraak. Tevens optimaliseren wij deze omgevingen voor een betere klantervaring (Customer Journey) en hogere klanttevredenheid (Customer Satisfaction) met slimme oplossingen voor WFM, Quality Monitoring en selfservice. ViPcom levert deze oplossingen in cloud, hybride en on-premise omgevingen. Voor meer informatie ga naar www.vipcom.nl

Direct contact

ViPcom is dé specialist in de contact center markt voor klantcontact oplossingen en het optimaliseren van bereikbaarheid. Wilt u ook profiteren van de oplossingen van ViPcom? Neem dan contact op:

Bel 088 487 2666 of stuur een e-mail.

Bezoek onze website

 

Vraag het aan VIPcom

Aanhef *