Stel uw vraag Tender selectie advies 

Contactcenter 2Contact

Telemarketing - telesales in Haarlem en Den Bosch

2Contact is een klantcontactcenter en ondersteunt bedrijven met het verhogen van de omzet en het verbeteren van de customer experience. 2Contact brengt de passie voor klantcontact tot leven. Onze medewerkers zijn professioneel en gedreven, daarnaast worden zij uitgedaagd om creatief te zijn en proactief mee te denken in oplossingen.

Wij realiseren ons dat klantcontact één van de meest belangrijke ervaringen is met een merk. Juist daarom is het essentieel het juiste klantcontact op te zetten en de perfecte dienst of diensten te kiezen. Samen met u bepalen we het doel, wanneer u ons callcenter inhuurt en maken we een klantcontactstrategie. Vervolgens zetten we de campagne voor u op en kunt u een dagelijkse rapportage van ons verwachten over de zakelijke leadgeneratie. Zo bewaken wij de kwaliteit en kunnen we het beste klantcontact waarborgen.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *