Stel uw vraag Tender selectie advies 

Uitzendbureau Adecco voor callcenter personeel

Uw HR-partner met hart voor uw business

Uitzenden

Het principe is simpel. U huurt tijdelijke medewerkers bij ons in en betaalt daar een all-in tarief voor. Verder heeft u nergens omkijken naar. Wij zorgen als formele werkgever voor de verloning, belastingafdracht en doorbetaling bij ziekte. U betaalt alleen de gewerkte uren.

Werving & selectie

MKB of grootbedrijf? Bedrijfsleven of overheid? Laat u verrassen door onze effectieve aanpak in werving en selectie van vast personeel. U kunt het hele proces of delen ervan aan ons uitbesteden. Van vacatures analyseren en functieprofielen opstellen tot en met sollicitatiegesprekken, assessments, en afwijzingsprocedures.

Payrolling

U werft en selecteert, maar kunt of wilt uw medewerkers (nog) niet in dienst nemen. Dan zijn wij uw partner in werkgeverschap. U draagt alle administratieve en juridische verantwoordelijkheden één-op-één aan ons over.

We love what we do!

Wij helpen u snel nieuwe callcenter medewerkers te vinden. Wij helpen u ook om in uw organisatie voldoende flexibiliteit te verankeren. Zodat u adequaat kunt reageren op wisselende marktpatronen. Direct een uitzendkracht nodig? Wij regelen het. De zekerheid van een vaste pool van uitzend- en oproepkrachten? Wij organiseren het. Zelf geselecteerde medewerkers inzetten op payroll basis? Wij nemen onze verantwoordelijkheid als plaatsvervangend werkgever.

Bezoek onze website

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *