Stel uw vraag Tender selectie advies 

Telefoonservice Adminion Nijmegen

Wij nemen op met uw bedrijfsnaam

Adminion is een professioneel kantoor met jarenlange ervaring op het gebied van telefoonservice, secretariële ondersteuning, administratieve dienstverlening en met belastingadvies & aangiften.

Op eenvoudige wijze kunt u uw telefoon doorschakelen waardoor uw telefoon altijd wordt aangenomen. Wij nemen op met uw bedrijfsnaam zodat de beller niet bemerkt dat de telefoon doorgeschakeld staat. Na elk gesprek ontvangt u direct een e-mail bericht met de boodschap. Dit levert voor u een tijdsbesparing op en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. U kunt er tevens voor kiezen om het gesprek direct door te laten verbinden naar u of naar een van uw medewerkers. Ook behoort het sturen van een SMS bericht tot de mogelijkheden. Wij kunnen voor u op elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur de telefoon opnemen (nationale feestdagen uitgesloten). Buiten deze werkdagen worden al uw klanten kosteloos doorgeschakeld naar uw eigen voicemail.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *