Stel uw vraag Tender selectie advies 

Al’om Business Service

Sales Support en Business Support

Al’om levert een compleet dienstenpakket aan uiteenlopende organisaties die tijdelijke of structurele ondersteuning wensen. Onze dienstverlening is Al’omvattend. Zo verzorgen wij verschillende telefonische diensten zoals inkomende en uitgaande telefonie, helpdeskfuncties, marktonderzoek en leadgeneratie. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het uitvoeren van alle aanverwante secretariële diensten. Hierdoor kunt u uw focus meer leggen op kernactiviteiten en uw klanten.

Advies en onderzoek biedt u ondersteuning bij het uitwerken van strategisch en HRM beleid van bedrijven, scholen, overheden sociale partners en samenwerkingsverbanden op tal van thema’s. Wij maken ontwikkelingen inzichtelijk, sporen problemen op en dragen bij aan oplossingen. Dat doen wij met gedegen kennis van landelijk, regionaal, sectoraal beleid op het gebied van arbeidsmarkt, onderwijs en scholing en met veel ervaring in verschillende methoden van onderzoek en advies.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *