Stel uw vraag Tender selectie advies 

Telemarketing werving van abonnementen

Het telefonisch benaderen van abonnees

Met een brede range aan beheer- en marketingfaciliteiten behoort Abonnementenland al jaren tot de best geoutilleerde dienstverleners op zijn gebied. Abonnementenland heeft zijn beheerdiensten toegespitst op de vragen en behoeften in de uitgeefbranche. Ook verenigingen vinden hun weg naar Abonnementenland. 

Telemarketing maakt binnen Abonnementenland onderdeel uit van het wervingstraject van abonnementen. Naast de wervingsbrief en –email voegt u met telemarketing een zeer lucratief kanaal toe aan uw eigen wervingstraject. Ook wanneer het om slechts enkele aflopende abonnementen gaat, bent u bij Abonnementenland aan het juiste adres. Wij bieden onze activiteiten namelijk aan vanaf 1 prospect per belronde en tegen een zeer scherp tarief zodat iedere telemarketingactie een succesvolle kan worden.

Wanneer u eenmaal profiteert van het telemarketing traject heeft u hier geen omkijken meer naar. Iedere editie van uw tijdschrift worden abonnees, op een door u te bepalen moment, telefonisch benaderd. Onze agents zijn gespecialiseerd in het werven van abonnementen op tijdschriften. Hierdoor kunnen zij snel schakelen op vragen van de abonnee en deze alsnog overtuigen in te gaan op de aanbieding.

Onze telemarketeers zijn gespecialiseerd in het telefonisch benaderen van abonnees. Hierbij kunt u denken aan: het opvolgen van aflopende abonnementen, het uitbreiden van bestaande abonnementen en het nabellen van openstaande facturen.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *