Stel uw vraag Tender selectie advies 

Marktonderzoeksbureau Branches & Trends Maastricht

Onderzoeksbureau met oog voor realiteit

Branches & Trends, of kortweg B&T, is een zelfstandig en onafhankelijk full-service marktonderzoekbureau, opgericht in 1997 en gevestigd in het hart van Maastricht. Met onze no-nonsense aanpak en oog voor realiteit, zorgen wij voor het gewenste inzicht: van het analyseren van uw probleemstelling tot en met het helder en inzichtelijk presenteren van de resultaten.

Naast onze positie als hét toonaangevende marktonderzoekbureau in de agrarische sector in Nederland, zijn wij van oudsher ook sterk verbonden met andere sectoren in de business-to-businessmarkt en de consumentenmarkt. Of u nu een onderzoeksvraag heeft die een kwantitatieve of een kwalitatieve aanpak vraagt en of de scope van het onderzoek zich richt op Nederland, de Benelux, Europa of daarbuiten: wij bieden u een pasklare oplossing, eventueel in samenwerking met onze betrouwbare onderzoekspartners in het buitenland.

En daarnaast zijn we volgens onze klanten ook nog eens heel prettig in de omgang: onze klantcontacten worden met een gemiddeld rapportcijfer van maar liefst 9 gewaardeerd!

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *