Stel uw vraag Tender selectie advies 

Contact Center Business Square Purmerend

24/7 Antwoordservice - Telemarketing - Afspraken maken

Potentiële klanten verlangen direct contact, terwijl bestaande klanten de service verwachten die u beloofde. Een goede telefonische bereikbaarheid van uw onderneming is dus essentieel! Business Square zorgt voor uw bereikbaarheid op die momenten dat u zelf niet in staat bent om uw telefoongesprekken persoonlijk te beantwoorden! Onze telefonistes zitten 24 uur per dag (ook op feestdagen) klaar om uw oproepen te beantwoorden.

Daarnaast kunnen de telefonistes van onze antwoordservice nieuwe afspraken in de online agenda voor u inplannen of bestaande aanpassen. Dankzij een online agenda kunt u deze overal inzien en op de hoogte blijven van wijzigingen en aanvullingen in uw agenda.

Wij zijn ook uw partner voor telemarketing. Soms kan een vriendelijke en enthousiaste stem voor uw potentiële kopers het laatste zetje zijn. Onze ervaren telefonistes willen en kunnen graag die stem zijn!

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *