Stel uw vraag Tender selectie advies 

Onderzoeksbureau Calls & More B.V.

Callcenter diensten voor uw onderzoek

Calls & More is uw partner voor het veldwerk ten behoeve van al uw onderzoek. Wij voeren projecten uit voor klanten in binnen- en buitenland, zoals klanttevredenheidsonderzoek, markt- en reputatieonderzoek, communicatieonderzoeken en opinieonderzoeken. We doen dit zowel voor de consumenten- als de business-to-business markt in opdracht van bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen.

Door onze state of the art callcenter hard- en software zijn veel variaties en unieke concepten mogelijk. Natuurlijk bieden wij ook switch-mode aan, waarbij respondenten kunnen kiezen om telefonisch, of via internet geënquêteerd te worden. Uiteraard biedt de Calls & More infrastructuur de mogelijkheid om real-time mee te luisteren, online statusoverzichten in te zien en ook tot het opvragen van gevoerde gesprekken. Dit biedt u als klant optimale en directe controle over het callcenter werk. 

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *