Stel uw vraag Tender selectie advies 

Acquisitiebureau Canvass Company B.V.

Verbeter je sales & marketing performance

Meer klanten en meer omzet. Als commercieel verantwoordelijke bij een zakelijke dienstverlener streef je naar groei. Je wilt grootse ambities waarmaken. Dat betekent dat je meer moet doen dan je deed. Dat je het salesproces slimmer en beter moet inrichten. CanvassCompany is daarbij graag je professionele partner. Van acquisitiebedrijf zijn wij uitgegroeid naar Sales & Marketing specialist. Wij helpen je bij het bereiken van jouw ambitieuze doelen door middel van consultancy, execution en automation. 

Dankzij een integrale benadering -met bewezen succes- krijg je grip op het commerciële proces én regie over de toekomstige omzet. Sales is zo geen toeval meer, maar een logisch gevolg van gezette stappen. Afspraken maken kun je zelf doen, maar ook laten doen. Wij realiseren uw telefonische acquisitie. Gekwalificeerd met AFM vergunning en op het juiste niveau.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *