Stel uw vraag Tender selectie advies 

Uitzendbureau Careermaker
voor klantcontact en telecom specialisten

Klantcontact specialisten

Bij Careermaker heeft Klantcontact een brede betekenis. Het is de accountmanager die zorgt dat uw klanten maximaal worden bediend, de klantenservicemedewerk(st)er die ijzersterk is aan de telefoon, maar ook de receptionist(e) die uw gasten ontvangt of de medewerker webcare die uw klanten te woord staat op social media. Careermaker Klantcontact geeft invulling aan uw recruitmentvraagstukken voor alle medewerkers die een belangrijke bijdrage leveren aan uw customer journey.

Telecom specialisten

Careermaker is een gerenommeerde speler in de telecom. We ondersteunen onze klanten niet alleen met de instroom van vast en flexibel personeel. Het managen van de volledige capaciteit en het organiseren van middelen en gereedschappen kunt u volledig aan ons outsourcen. Met onze fieldmanagers en ons opleidingscentrum staat het functioneren en de ontwikkeling van de medewerker centraal in onze dienstverlening. 

Bezoek onze website

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *