Stel uw vraag Tender selectie advies 

Clikq B.V.

Hét commerciële contact

Bezoek website

Allround customer care center ClikQ

Telemarketingbedrijf pur sang in Assen en Groningen

ClikQ is een telemarketingbedrijf pur sang. Dit allround customer contact center is gevestigd in Assen en Groningen. ClikQ schrijft de Q van Quality groot. Deze kwaliteit zit ‘m vooral in de voorbereiding. Samen kijken we vooraf wat uw wensen zijn, verkennen uw doelgroep voor een optimaal resultaat.

Telemarketeers houden uw omzet bij

Elke dag worden door onze telemarketeers topprestaties neergezet. Om voor u veel te verkopen of door uw klant goed te woord te staan. Elke medewerker is gekoppeld aan een project, zorgvuldig geselecteerd. Zij zijn uw visitekaartje.

Wij verkopen waar u goed in bent

Ilsa Halbesma, directeur ClikQ

Niemand scoort alleen, daarom houden we preshifts. Voor het werk begint richten we ons op het gewenste resultaat dat we samen behalen, onder leiding van teamleiders die de score - uw omzet - bijhouden.

Telemarketing is de meest effectieve marketingmethode

Telemarketing is nog steeds de meeste effectieve marketing methode. Telemarketing scoort beter dan vele andere soorten van marketing. Mits goed en professioneel aangepakt is het een van de beste marketingmethodes die er is.

Snel bij de decision maker

ClikQ maakt telefonisch een andere klik. Effectief benaderen we via de telefoon uw doelgroep en komen snel bij de ‘decision maker’. Professioneel staan we hem of haar te woord en inventariseren de wensen. Dit is het grote voordeel ten op zichte van alle andere methodes. Bij telemarketing wordt de interesse gewekt en wordt de klant geleid in zijn aankoopbeslissing. 

ClikQ verzorgt diverse klantcontact diensten:

Telemarketing

Met telefonische verkoop is ClikQ groot geworden. We verzorgen lead generatie, maken afspraken en doen presales projecten. 

E-mail & chat

Email, chat en social media zijn in de dagelijkse communicatie met klanten al net zo gewoon geworden als een telefoontje. Als contactcenter vinden we het heel normaal om ook voor u binnenkomende chats, emails and facebook berichten adequaat af te handelen. 

Telefonische helpdesk

ClikQ verzorgt goed klantcontact, te denken valt aan: telefonische helpdesk, bereikbaarheidsservice, eerstelijns technische support en overflow support. 

Marktonderzoek

Data is waardevol, maar is vaak pas om te zetten in ‘keiharde valuta’ na nader onderzoek. ClikQ houdt enquetes, verrijkt data of schoont bestanden op zodat uw doelgroep steeds duidelijker wordt. Verder valt te denken aan kwaliteitsonderzoeken. 

Direct contact

De Q van Quality is bij ons een ClikQ, zowel bij de inkomende als uitgaande gesprekken.

Bel 0592- 857 100 of stuur een e-mail

Bezoek onze website

Vraag het aan ClikQ

Aanhef *