Stel uw vraag Tender selectie advies 

Volledig WFT gecertificeerd

Contact Planet International

Bezoek website

Contact Planet International: contact center met volledige WFT vergunning

Hét B2B en B2C inbound en outbound callcenter

Op zoek naar een callcenter dat uw bedrijf ondersteunt bij het benaderen van bestaande en potentiële klanten? Contact Planet International is hét inbound en outbound callcenter in Haarlem dat new business weet te genereren en de relatie met uw klanten versterkt. Een ‘echt’ gesprek is datgene waarin wij geloven. Geen agressieve aanpak, maar kwaliteitsgesprekken. Daar gaan we voor!

Wft-callcenter ingeschreven bij de AFM

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt tevens bevestigd doordat wij volledig Wft-gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat wij voldoen aan alle gestelde voorschriften en kwaliteitseisen voor het verzorgen van klantcontact voor de financiële sector. Contact Planet International is ingeschreven in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder AFM Vergunning 12041724.

Wij zijn succesvol voor:

  • Verzekeraars
  • Creditcardmaatschappijen en banken
  • Assurantie-, pensioen- en hypotheekintermediairs
  • Telecombranche
  • Collectieven
  • Uitgeverijen

Onze callcenter agents zijn uniek

Uniek, omdat elke medewerker zich onderscheidt door betrokkenheid, kennis en verantwoordelijkheid voor de klant die zij bedienen. De agents van Contact Planet International worden getraind. Niet alleen op commercieel gebied, maar ook alle facetten van uw branche komen aan bod.

Kijkje bij Contact Planet International 

Je hebt bellen… en je hebt bellen! En daarom is Contact Planet International net iets anders dan de andere callcenters. U hoort het vanzelf wanneer u belt naar 023 75 26 500 voor een kennismakingsgesprek.

Bezoek onze website

Direct contact

Je hebt bellen… en je hebt bellen! Contact Planet International is hét outbound Wft-callcenter in Haarlem dat new business weet te genereren en de relatie met uw klanten versterkt.

Parklaan 69
2011 KS HAARLEM
023 - 75 26 500
support@contactplanetinternational.com

Bezoek onze website

Vraag het aan Contact Planet International

Aanhef *