Stel uw vraag Tender selectie advies 

Callcenter Fresh Call Teleservice B.V.

Uw partner in B2B telemarketing en telesales in Giesbeek

Een goed gesprek, dat levert u de beste leads op. U weet dat als geen ander. Maar hoe vinden uw medewerkers de tijd en de vaardigheden om die gesprekken aan te gaan? Koude acquisitie is nodig, maar die afspraak krijgen met de juiste persoon is lastig en tijdrovend. Fresh Call is juist hier in gespecialiseerd. Ook voor uw bedrijf gaan wij graag het gesprek aan!

Fresh Call Teleservice is een telemarketing en telesales organisatie met veel ervaring in de B2B markt. Door onze eigen visie op telemarketing, telesales, communicatie en commercie voor de zakelijke markt hebben wij al veel klanten kunnen verrassen. Al meer dan vijftien jaar zijn wij een volwaardig verlengstuk van veel verschillende organisaties. Onze klanten kiezen voor onze manier van B2B telemarketing vanwege onze hoge kwaliteit en onze diepgaande en open gesprekken. En dat levert hen veel op!

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *