Stel uw vraag Tender selectie advies 

4 Webinars over Markttrends in Customer Experience

Van Agile Customer eXperience tot Performance DNA

Genesys Benelux host de komende maanden een serie gratis webinars over diverse onderwerpen. U kunt zich nu registreren voor het live webinar en/of de opnames na afloop. De volgende webinars staan ingepland of zijn te volgen via recording links:

  • Agile Customer eXperience with Genesys PureCloud (recording beschikbaar)
  • Genesys Performance DNA  (8 november 2018 om 16.00 uur)
  • Genesys Predictive Routing (13 december 2018 om 16.00 uur)
  • Genesys Altocloud (10 januari 2019 om 16.00 uur)

Laat u inspireren en volg de innovatieve ontwikkelingen en mogelijkheden van Genesys!

Meer info en aanmelden

Over Genesys

Genesys verzorgt wereldwijd 25 miljard geweldige klantervaringen per jaar. Dit succes komt door werknemers en klanten elke dag met elkaar te verbinden, op alle kanalen. Meer dan 10.000 bedrijven in ruim 100 landen vertrouwen op ons customer experience-platform voor uitstekende bedrijfsresultaten en het opbouwen van langdurige relaties. Dankzij de combinatie van de beste technologie en menselijk vernuft zijn onze oplossingen een afspiegeling van natuurlijke communicatie, en werken zoals u denkt. Onze marktleidende oplossingen stimuleren daadwerkelijke betrokkenheid en presteren optimaal op alle kanalen, zowel on-premise als in de cloud. Communicatie zoals die hoort te zijn: vloeiend, intuïtief en resultaatgericht. Bezoek Genesys op Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn en het Genesys-blog.

Direct contact


Met Genesys® PureCloud, PureConnect en PureEngage is er altijd een alles-in-één customer experience oplossing die past bij uw bedrijf. Meer weten?
Bel 035 - 695 26 64 of stuur een e-mail.

Vraag een demo aan

Bezoek onze website

Vraag het aan Genesys

Aanhef *