Stel uw vraag Tender selectie advies 

Genesys Cloud nu beschikbaar op AWS Marketplace

Naarden, 2 maart 2020 - Genesys, wereldwijd leider in cloud customer experience en contact center oplossingen, kondigt aan dat Genesys Cloud nu beschikbaar is op AWS Marketplace, een digitale catalogus met duizenden softwareaanbiedingen van onafhankelijke software leveranciers. Door de catalogus kunnen organisaties eenvoudig software vinden, testen, kopen en toepassen die draait op Amazon Web Services (AWS). Dit geeft ondernemingen een aanvullende optie voor het aanschaffen van Genesys Cloud, een alles-in-één-oplossing en het wereldwijd leidende public cloud contact center platform.

Met de beschikbaarheid van Genesys Cloud in AWS Marketplace profiteren klanten van vereenvoudigde sourcing en contracten en geconsolideerde facturatie, wat uiteindelijk leidt tot kostenbesparingen. Met de nieuwe vermelding kunnen organisaties de inzet van Genesys Cloud gebruiken voor hun AWS Enterprise Discount Program (EDP).

“Onze klanten migreren steeds meer applicaties naar de cloud en zoeken naar extra keuzes, flexibiliteit en gemak van aanschaf en installatie,” zegt Dave McCann, vice president Migration, AWS Marketplace and Control Services van Amazon Web Services, Inc. “We heten Genesys Cloud, een SaaS-applicatie, van harte welkom op de AWS Marketplace. We kunnen onze klanten zo een aanvullende oplossing van een industry leader bieden voor het moderniseren van hun applicatie-portfolio en het transformeren van de customer experience.”

De beschikbaarheid van Genesys Cloud op de AWS Marketplace is de nieuwste ontwikkeling in de langdurige relatie van Genesys en AWS. Gehost op AWS is Genesys Cloud ontworpen voor organisaties voor het leveren van Experience as a Service™ zodat ze kunnen bouwen aan een meer verbonden, betekenisvolle klantrelatie over alle kanalen heen, waaronder spraak, text, webchat en social media. De continue innovatie en snelle release van nieuwe functionaliteit maakt Genesys Cloud makkelijk in gebruik, radicaal vereenvoudigd en snel. De API-first micoroservices-architectuur van Genesys Cloud biedt bedrijven een uitgebreide set features die eenvoudig op maat kan worden gemaakt en uitgebreid.

“Bedrijven staan sterk onder druk om consumenten hyper gepersonaliseerde ervaringen te bieden,” zegt Olivier Jouve, executive vice president and general manager van Genesys Cloud. “AWS Marketplace geeft de grootste organisaties een gestroomlijnd aankooptraject waarmee ze de kracht van Genesys Cloud kunnen inzetten om klanten voor het leven te binden met empathische maatwerk-ervaringen.”

Genesys Cloud is per direct beschikbaar op AWS Marketplace voor bedrijven met 500 of meer gebruikers. Bezoek de pagina van Genesys Cloud AWS Marketplace Genesys Cloud AWS Marketplace.

Over Genesys

Ieder jaar levert Genesys meer dan 70 miljard opmerkelijke klantervaringen voor organisaties in meer dan 100 landen. Met de kracht van de cloud en AI verbindt onze technologie ieder klantmoment van marketing, sales tot service en op ieder kanaal, tegelijktijd de ervaring van medewerkers verbeterend. Genesys pionierde met Experiences as a ServiceSM zodat organisaties van iedere omvang echte personalisatie kunnen bieden op de juiste schaal, kunnen interacteren met empathie en kunnen bouwen aan het vertrouwen en de loyaliteit van de klant. Dit wordt mogelijk gemaakt door Genesys Cloud, een alles-in-een-oplossing en het leidende publieke contact center platform in de wereld, ontworpen voor snelle innovatie, schaalbaarheid en flexibiliteit. Bezoek www.genesys.com.

Direct contact


Met Genesys Cloud en Genesys Engage is er altijd een alles-in-één customer experience oplossing die past bij uw bedrijf.

Meer weten?
Bel 035 - 695 26 64 of stuur een e-mail.

Vraag een demo aan

Bezoek onze website

Vraag het aan Genesys

Aanhef *