Stel uw vraag Tender selectie advies 

Onderzoeksbureau I&O Research

Onderzoek en advies aan overheid, non-profit en profit-organisaties

I&O Research is een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau, waar talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. Samen met onze klanten streven wij naar het beste resultaat. Wij leveren onderzoek en advies aan overheid, non-profit en profit-organisaties.

Wij bieden onze klanten betrouwbaar en gedegen onderzoek en zijn creatief in het vinden van vernieuwende onderzoeksoplossingen. We leveren full-service onderzoek en kunnen u op grond van de uitkomsten adviseren. We kunnen desgewenst ook uitsluitend de datacollectie en -verwerking voor u  verzorgen waarbij u zelf met de uitkomsten aan de gang gaat. Tot ons dienstenpakket hoort verder data analyse en statistische dienstverlening. Ook kunt u bij ons terecht voor de tijdelijke inhuur van gespecialiseerde en ervaren beleids- en marktonderzoekers. Deze verschillende diensten en producten zijn hieronder meer uitgebreid beschreven.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *