Stel uw vraag Tender selectie advies 

Telefoonservice en Antwoordservice Intertel Rijswijk

Geen vast contract - Scherpe tarieven - Mogelijkheid tot 24/7 beantwoording

Elke onderneming streeft naar 100% klanttevredenheid. U ook. Maar de consument van vandaag haalt de tevredenheid meestal niet alleen uit de kwaliteit van uw product/dienst: hij wil ook meer service voor z'n geld. De nadruk ligt op bereikbaarheid die noodzakelijk is om geen order te missen en te zorgen voor een optimaal klantcontact. Onbereikbaarheid doet deze voordelen teniet en verzwakt het beeld van professionaliteit van het bedrijf. Meer dan de helft van het Nederlandse bedrijfsleven kampt nog steeds met bereikbaarheidsproblemen. U als ondernemer weet hoe moeilijk het is om altijd bereikbaar te zijn. Veel bedrijven en instellingen hebben dit signaal inmiddels opgepakt en geven prioriteit aan 'customer care'. Zij kiezen om die reden voor het uitbesteden van hun klantcontacten aan een specialist. Hierdoor kunnen ze zich blijven concentreren op de hoofdzaken.

Professionele aanname, verwerking en terugkoppeling van telefoongesprekken vereist een hoge kwaliteitsnorm en juist daarin ligt ons onderscheidend vermogen. Door een jarenlange ervaring biedt Intertel u service, een uiterst klantvriendelijke benadering en betrokkenheid bij uw bedrijf. Een groot aantal bedrijven en instellingen uit diverse branches maakt trouw gebruik van onze diensten.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *