Stel uw vraag Tender selectie advies 

Secretariaat of klantenservice uitbesteden Moneypenny B.V.

Dat wil iedereen wel: een extra team uitstekend ingewerkte professionals dat op afroep pieken in de werkdruk opvangt. Het bestaat echt! Met een flexibele schil van Moneypenny kun je extreme drukte moeiteloos opvangen. Op het secretariaat, de administratie, de klantenservice of de recruitmentafdeling – het maakt niet uit. Moneypenny levert een team uitstekend gekwalificeerde en goed ingewerkte professionals die je naar behoefte kunt inzetten op uitvoerende taken. Een flexibele schil van Moneypenny functioneert als een eigen, extern reserveteam met meer kwaliteit en schaalbaarheid dan je voor mogelijk houdt. Met dank aan Het Nieuwe Werken.

Het uitbesteden van het secretariaat, klantenservice of andere afdeling betekent dat je zelf geen tijd meer kwijt bent aan organisatorische, technische en HRM-zaken. Het enige wat je hoeft te doen is Moneypenny afrekenen op de resultaten. Wij kunnen zo’n complete virtuele afdeling voor je leveren. Moneypenny ontwerpt de processen en levert de benodigde ICT-oplossingen. Onze ervaren professionals werken vanuit hun professionele thuiskantoor en/of desgewenst bij jullie op kantoor.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *