Stel uw vraag Tender selectie advies 

Telefoonservice Office Support Woerden

Telefoon- en secretariaatsservice en algemene managementondersteuning

Office Support Midden Holland BV levert al ruim 20 jaar telefoon- en secretariaatsservice en algemene managementondersteuning. Het inhuren van een telefoonservice betekent dat u een stukje van uw organisatie uit handen gaat geven. Dat is een spannend moment omdat de telefoniste toch uw visitekaartje is.

U mag hoge eisen stellen aan het correct te woord staan van uw klanten of prospect. Wij geven uw relaties dan ook de grootst mogelijke zorg zoals u ook van uw eigen medewerkers verwacht. Door ervaren personeel kan Office Support Midden Holland deze service optimaal verlenen. Tevens hebben wij de beschikking over de modernste apparatuur op het gebied van automatisering en telecommunicatie met daarbij speciale computerprogramma’s.

Onze klantenkring varieert van kleine eenmanszaken tot grote organisaties en van overheidsinstellingen tot dienstverlenende bedrijven. 

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *