Stel uw vraag Tender selectie advies 

Olympia Uitzendbureau voor callcenter personeel

Uw succes is onze ambitie. Benieuwd hoe we dat doen?

Olympia werkt anders dan andere callcenter uitzendbureaus. Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door franchiseondernemers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Zo hebben we de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, hebben meer continuïteit in personele bezetting en marktkennis en kunnen daardoor daadwerkelijk investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s.

Uw succes is onze ambitie

We werken hard, laten pas los als de opdracht vervuld is en we doen dat met passie en plezier. Kortom: we zijn gewoon ontzettend goed in het helpen realiseren van de ambities van bedrijven, werkzoekenden en van onze eigen medewerkers. We houden van wat we doen en gaan tot het uiterste om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Oftewel; “We love to work for you”…. en dát maakt het verschil. Elke dag opnieuw.

We love to work for you

Interesse in een kennismaking? Bel met de Olympia-vestiging bij u in de buurt voor een oplossing op maat.

Bezoek onze website

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *