Stel uw vraag Tender selectie advies 

Callcenter Oosterbroek.Biz Amersfoort

Telemarketing, klantenservice en callcenter diensten

Meer goede leads genereren, een goede klantenservice, uw (nieuwe) dienst of product effectief onder de aandacht brengen en uiteindelijk meer omzet genereren. Voor veel ondernemingen is dat een grote en vooral tijdrovende uitdaging. Oosterbroek.Biz helpt u daarom graag met het uitbesteden van onder meer acquisitie en customer service. Met 25 jaar ervaring weten we precies wat wel en wat niet werkt om kwalitatief goede leads te verzamelen en kunnen we met ons professioneel ingerichte callcenter middels telemarketing en telesales uw klant optimaal en effectief bereiken.

In onderling overleg helpen we u met een uitgebreid marketingplan en gaan we afhankelijk van uw verkoop- en bedrijfsdoelstellingen aan de slag om uw omzet en marktaandeel te vergroten. We zijn specialist in telemarketing, telesales, acquisitie en customer service. Afhankelijk van uw wensen kijken we welke methode voor uw onderneming het meest effectief zal zijn.

Met een gezonde dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen bereiken we uw (potentiële) klant en wekken we de interesse voor uw product of dienst. Daarbij maken we gebruik van de meest moderne software en communicatieapparatuur, voorzien van de laatste technologieën. We werken zowel via koude als warme acquisitie en kunnen uw klant via elk kanaal bereiken of te woord staan.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *