Stel uw vraag Tender selectie advies 

Pegamento geeft kennissessie over robotic process automation

Pegamento in Nieuwegein geeft op donderdag 18 januari 2018 van 15.00 uur tot 17.00 uur in samenwerking met Achmea de kennissessie 'Robotic Process Automation (RPA) voor verbetering van klantcontact'. 

Tijdens dit exclusieve event vertelt Pieter van Vliet van Achmea hoe robotisering wordt toegepast binnen zijn organisatie en deelt daarbij ervaringen en resultaten. Hij legt uit wat werkt, maar vertelt zeker ook wat niet werkt. Ook licht hij toe hoe alle stakeholders binnen Achmea betrokken zijn bij de invoering van robotisering. Pieter van Vliet is manager Business Change & Continuïteit.

RPA implementeren is een kwestie van weken, niet van maanden

'Binnen Achmea ben ik vooral bezig met nieuwe kanalen, routerings-innovatie, toegepaste big-data analytics, ondersteunende contactcenter systemen en vernieuwing van de desktop van de medewerker. Ons Bimodel IT-model maakt het mogelijk om de plooien in onze medewerkersondersteuning glad te strijken'

Waarom mag je deze kennissessie niet missen?

'Robotic Process Automation gaat de komende jaren een vlucht nemen in allerlei variaties. Vooral in omgevingen waar informatie uit verschillende systemen gecombineerd moet worden aangeboden of bewerkt, gaat RPA voor veel verandering zorgen. Met RPA kun je processen slimmer inrichten, waardoor je tijdwinst boekt en minder mensen nodig hebt voor relatief eenvoudig werk. De medewerker kan zich dan richten op datgene waar hij/zij goed in is: de juiste vragen stellen, begrip tonen, de intentie van de klant helder krijgen en met een creatieve oplossing komen.'

Pieter vertelt op 18 januari welke stappen de Achmea labels Centraal Beheer en FBTO daarin al hebben gemaakt. 

Het programma ziet er als volgt uit: 

14.45 – 15.00 Ontvangst 
15.00 – 15.15 Welkom door Pegamento 
15.15 – 16.30 Robotisering binnen Achmea 
16.30 – 17.00 Stel je robotiseringsvragen aan Pieter 
17.00 – 17.30 Afronding en borrel 

Locatie: Pegamento Nieuwegein (na inschrijving wordt de exacte locatie bepaald) 

Het aantal beschikbare plaatsen voor deze bijeenkomst is beperkt. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden voor kennissessie RPA

Direct contact

Pegamento is specialist in het ontwikkelen van slimme klantcontact processen voor een ultieme klantbeleving, ideale klantprocessen en optimaal klantcontact.

Meer weten?
Bel 088-0067180 of stuur een e-mail.

Bezoek onze website

Vraag het aan Pegamento

Aanhef *