Stel uw vraag Tender selectie advies 

Marktonderzoeksbureau Right Zwolle

Right Marktonderzoek & Advies B.V.

U wilt de juiste beslissingen nemen voor uw organisatie? Hiervoor heeft u betrouwbare en volledige informatie nodig die niet altijd voorhanden is. Right Marktonderzoek kan het inzicht verschaffen waar u om vraagt. Wij zijn een full service marktonderzoeksbureau met een enthousiast, vakkundig en ervaren team dat gespecialiseerd is in het leveren van maatwerk.

Bij telefonisch onderzoek wordt de doelgroep telefonisch benaderd met de enquête. Dit kan overdag (meestal bij onderzoek onder een zakelijke doelgroep), of 's avonds (meestal in het geval bij de ondervraging van huishoudens/consumenten). Voor telefonisch onderzoek beschikt Right Marktonderzoek over een eigen, inpandig callcenter. De opdrachtgever wordt in de gelegenheid gesteld om een dagdeel mee te kijken / luisteren in een aparte 'meeluisterruimte'. De resultaten van telefonisch onderzoek zijn direct inzichtelijk, indien gewenst.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *