Stel uw vraag Tender selectie advies 

Telefoonservice Secuur Apeldoorn

Uw telefoon uitbesteden

Het uitbesteden van uw telefoon kan vele redenen hebben. U heeft geen telefoniste en wil graag dat uw telefoon professioneel en persoonlijk wordt beantwoord. U wilt goed bereikbaar zijn wanneer u in gesprek bent. Wanneer u het druk heeft met waar u goed in bent hoeft u de telefoon niet te beantwoorden. Of u vindt het niet plezierig als uw (potentiële) klant een voice mail of antwoordapparaat te horen krijgt

Onze telefonistes beantwoorden uw telefoon vriendelijk en professioneel. Op het moment dat er voor uw bedrijf (uiteraard met uw bedrijfsnaam) wordt opgenomen, stellen zij zich voor bij u op de werkplek aanwezig te zijn. Het is de bedoeling dat de klant denkt echt naar uw kantoor te bellen, behalve als u anders aangeeft. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om door te schakelen: het gaat er ons om dat u zoveel mogelijk profiteert van onze service. U kunt doorschakelen wanneer het u uitkomt. Bijvoorbeeld: altijd, zodat uw telefoon altijd op dezelfde manier wordt opgenomen, of af en toe, wanneer u het nodig hebt. Ook alleen doorschakelen tijdens uw vakanties of die van uw telefoniste is een mogelijkheid.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *