Stel uw vraag Tender selectie advies 

No-nonsense B2B Telemarketingbureau

Seller B.V.

Bezoek website

No-nonsense B2B Telemarketingbureau met een passie voor Sales

Specialist in het maken van gekwalificeerde afspraken

Slim, Snel én Sexy? Ja, dat zijn de 3 kernwaarden waar Seller voor staat. Slim in het herkennen en benutten van verkoopkansen, snel in het anticiperen op een steeds veranderende markt en sexy in het zeer aantrekkelijk maken van onze samenwerking. Seller laat jouw investeringen renderen!

Succesvol in B2B telemarketing door anders te zijn

Seller is onconventioneel. De uitstraling van ons bedrijf zegt genoeg. Wij durven anders te zijn en dat betaalt zich uit door het succes dat wij voor onze opdrachtgevers behalen. Seller denkt in totaaloplossingen en werkt sales strategieën uit die niet alleen nu, maar ook voor de lange termijn een toestroom van gekwalificeerde afspraken voor jouw sales team realiseren. Wij verrassen graag door net dat stukje extra te geven dan jij verwacht. Creatief door ‘Out of the box’ te denken, maar wel altijd met een duidelijk doel: jouw business nóg succesvoller maken!

Jouw sales doestellingen zijn binnen handbereik!

Van koude acquisitie tot het sluiten van deals, Seller biedt volledige ondersteuning in het behalen van jouw sales doelstellingen. Wij bieden totaaloplossingen waarbij de volgende specialismes kunnen worden ingezet:

Genoeg gedroomd, tijd voor actie!

Durf jij groot te dromen en durf jij de uitdaging aan? Dan is het nu tijd voor actie! Laat je door Seller verrassen. Neem vandaag nog contact op en vraag om een aantrekkelijke offerte! Nog vragen? Bel gerust naar 070 711 87 06.

Direct een offerte aanvragen

Direct contact

Van koude acquisitie tot het sluiten van deals, met telemarketingbureau Seller realiseer je meer leads en meer sales!

J.C. van Markenlaan 3
2285 VL Rijswijk
070 - 711 87 06

Bezoek onze website

Vraag het aan telemarketingbureau Seller

Aanhef *