Stel uw vraag Tender selectie advies 

Telefoonservice Service Buro Gadering Hoogvliet

Uw persoonlijke secretaresse of telefoniste

Bent u op zoek naar een persoonlijke secretaresse of telefoniste? Tegen aantrekkelijke tarieven en zonder financiële verplichtingen? Voor een gering bedrag per maand bent u verzekerd van professionele ondersteuning van uw organisatie. Wij werken snel, vakkundig en met een flinke dosis enthousiasme voor veeleisende organisaties. Van klein tot groot!

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg. Ieder gemist telefoongesprek kan het verlies van een order of klant betekenen. Door gebruik te maken van onze telefoonservice bent u altijd bereikbaar en mist u nooit meer een order. Alle telefoontjes worden opgenomen met uw bedrijfsnaam. De berichten ontvangt u per e-mail. Naast het aannemen van uw gesprekken, kunnen wij uw klanten informeren over diensten en/of producten. Eventueel kunnen we zelfs uw agenda beheren. U hebt zelf de mogelijkheid om op ieder gewenst moment uw telefoon door te schakelen.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *