Stel uw vraag Tender selectie advies 

Everest Group benoemt Sitel Group tot leider in de CCO PEAK Matrix™

Zes keer op een rij leider van Contact Center Outsourcing

Sitel Group is benoemt als leider van Contact Center Outsourcing (CCO) – Service Provider Landscape PEAK Matrix™ Assessment 2018 door Everest Group. Dit is het zesde jaar op rij dat de Sitel Group deze prestigieuze erkenning heeft gekregen.

“We zijn er vooral trots op dat Sitel Group voor het zesde jaar op rij werd erkend als leider op de PEAK Matrix™ CCO-lijst van Everest Group op basis van onze visie en de services die we aanbieden”, aldus Arnaud de Lacoste, Chief Marketing & Innovations Officer bij Sitel Group. “Deze benoeming bevestigt ons dat we op de goede weg zijn met onze ambitieuze missie om het meest relevante merk in de sector te worden, een merk dat niet alleen bekend staat als een financieel sterke, mondiale onderneming, maar ook als een innovatieve en sociaal betrokken partner voor nu en de toekomst”.

Het CCO PEAK Matrix™-assessment van Everest Gr [BPO Leaders] oup biedt een onafhankelijke beoordeling van CCO-aanbieders, -locaties en producten & oplossingen binnen de CCO-industrie. Toonaangevende organisaties over de hele wereld vertrouwen op deze beoordelingen vanwege hun de onafhankelijke evaluatie van factoren zoals visie, capaciteiten/functionaliteit, beschikbaarheid van talent, marktsuccessen/-impact en kosten.

Direct contact

Meer weten over de customer experience oplossingen van Sitel? 

Tormentil 1
5684 PK Best
040 - 291 7000  

Bezoek onze website

Vraag het aan Sitel

Aanhef *