Stel uw vraag Tender selectie advies 

Star Contact Center Rotterdam

Leadgeneratie, afspraken maken, 24/7 klantenservice

Star Contact Center is een professioneel, dynamisch en commercieel contact center gelokaliseerd in Rotterdam. Wij specialiseren ons in outbound en inbound klantcontact, zowel Business2Business als Business2Consumer, klantenservice of direct marketing, alles is mogelijk bij Star Contact Center.

Alle facetten binnen binnen de organisatie zijn zodanig ingericht dat kwaliteit de hoogste prioriteit geniet binnen Star. Wij zijn ervan overtuigd dat het investeren in kwaliteit noodzakelijk is om onderscheidend te zijn in deze uitdagende markt.

Dit doen wij met gedreven, enthousiaste en leergierige werknemers die beschikken over de juiste gesprekstechnische vaardigheden. Bij Star staat de ‘callagent’ dan ook centraal binnen onze organisate, want een tevreden medewerker die in het bezit is van de benodigde skills staat gelijk aan een goed eindresultaat!

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *