Stel uw vraag Tender selectie advies 

Onderzoeksbureau Symfoia Nijmegen

Organisatie verbeteren door onderzoek, HR-analytics en HR-ontwikkeling

Ons kortdurende onderzoek omvat medewerkeronderzoek, marktonderzoek, klantenonderzoek, perceptie- en opinieonderzoek. Zo krijgt u snel actueel inzicht in meningen en verwachtingen. Onderzoek doen we al vanaf 1994. We zijn dan ook op nagenoeg alle onderzoeksmethoden en veldwerkmethodieken thuis.

Onderzoek omvat ook persoonlijkheidstesten. Zo krijgt u direct inzicht in talenten en competenties, motivaties, ambities, waarden, effectiviteit- en stressfactoren, en in werkstijlen. We meten de bewuste en onbewuste persoonlijke vaardigheden op het gebied van gedrag, houding en denken - de zgn. softskills - op een onderscheidende en eenvoudige manier via online assessments. Op die manier hebben we al enkele duizenden mensen met onze Symfoia-Scan in werksituaties getest. Houding, gedrag en mindset zijn van levensbelang voor een organisatiecultuur. De juiste softskills zijn voor het succes van mens en organisatie even belangrijk als de noodzakelijke hardskills.

Direct contact

Als een klant wordt gehoord, wordt een klant een blije klant. Maar wie levert de tools, mensen en middelen om dat mogelijk te maken? Vraag het aan Klantgemak!

Stuur een e-mail

Vraag het aan Klantgemak

Aanhef *