Stel uw vraag Tender selectie advies 

Inbound en outbound klantcontact

Transcom

Bezoek website

Multichannel contact center in Groningen

Welkom bij Transcom

De bijna 1200 medewerkers van Transcom Nederland zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van facilitaire klantcontact diensten aan grote ondernemingen in de telecom- utilities-, manufacturing en logistieke sectoren. Het bedrijf bevindt zich op steenworp afstand van de campus van Universiteit Groningen en staat dan ook continu in verbinding met hoogopgeleid nieuw talent.

Een professionele, nuchtere en flexibele aanpak met aandacht voor de ontwikkeling van de medewerkers

Onze expertises

Transcom staat bekend om zijn professionele, nuchtere en flexibele aanpak, waarbij er voldoende aandacht is voor de ontwikkeling van medewerkers. Het bedrijf schakelt snel en heeft een breed aanbod van inbound en outbound klantcontact diensten:

  • Klantenservice
  • Chat
  • Integratie van service naar sales
  • Debiteurenbeheer

Bekijk alle expertises

Hoge klanttevredenheid door tevreden medewerkers

De medewerkerstevredenheid heeft invloed op de manier waarop medewerkers de klanten bedienen. Om een hoge klanttevredenheid te behalen is het dus belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn. Dat doen we onder andere door ze veel te coachen, begeleiden en belonen. En natuurlijk door met teamuitjes het groepsgevoel te bevorderen.

Bezoek onze website

Direct contact

Facilitaire klantcontact diensten voor grote ondernemingen in de telecom- utilities-, manufacturing en logistieke sectoren.

Kadijk 5
9747 AT Groningen
050 - 368 90 00

Bezoek onze website

Vraag het aan Transcom

Aanhef *