Stel uw vraag Tender selectie advies 

Callcenter met Wft vergunning

Yourcontact

Bezoek website

Callcenter met Wft vergunning voor financiële dienstverlening

Klantcontact & sales specialist Yourcontact

Yourcontact is uw klantcontact centrum, sales- en adviespartner in de financiële dienstverlening. Wij onderhouden en optimaliseren het klantcontact voor banken, verzekeraars en intermediaire bedrijven. Wij zorgen met onze kennis, ervaring en AFM-vergunning (nr. 12020777) voor duurzame klantrelaties. Wij mogen en kunnen bemiddelen in: consumptief krediet, hypothecair krediet, levensverzekeringen, schadeverzekeringen, beleggen en spaar- en betaalrekeningen.

Klantcontact diensten

Wij zijn uw deskundige, integere en klantvriendelijke klantcontact specialist in de financiële dienstverlening. Ons doel is voor u een hoge klanttevredenheid te realiseren. Bijvoorbeeld: telefonische opvang, klachtbehandeling & monitoring en markt- klanttevredenheidsonderzoeken.

Meer informatie

Sales & advies

Wij zijn uw ervaren financiële partner in sales & advies. Ons doel is voor u een blijvend beter (sales)resultaat te realiseren. Bijvoorbeeld: bewerken klantbestanden, leadgeneratie, cross/up-selling, win-back en financieel advies gesprekken op afstand.

Meer informatie

Portefeuille beheer

Wij zijn uw financieel specialist met 15 jaar ervaring en kennis van o.a. de producten: consumptief krediet, hypotheken, zorg-, levens- en schadeverzekeringen. Bijvoorbeeld: activatiegesprekken in het kader van de zorgplicht.

Meer informatie

Contact opnemen

Spreken onze kernwaarden: innovatief ondernemerschap, expert in financiële dienstverlening & klantcontact, integer, proactief, snel schakelend en resultaatgericht u aan? Neem contact met ons op, bel 088 - 77 72 300 of stuur een e-mail.

De expertises van Yourcontact

  • Beheren van klantportefeuilles
  • Bewerken van klantbestanden
  • Klachtbehandeling en monitoring
  • Consumptief krediet; processing en nazorg
  • Hypotheken; processing en nazorg
  • Zorgplicht gerelateerde opdrachten
  • Financieel advies gesprekken op afstand

Bezoek onze website

Direct contact

Onder de Toren 34
8302 BV Emmeloord
088 - 77 72 300
info@yourcontact.nl

Bezoek onze website

Vraag het aan klantcontact & sales specialist Yourcontact

Aanhef *