Stel uw vraag Tender selectie advies 

Real-time informatie

Efficiënt communiceren met medewerkers

Bezoek website

Efficiënter communiceren met uw contact center medewerkers dankzij Apptime

Goed geïnformeerde medewerkers door real-time informatie

Apptime biedt oplossingen in de vorm van apps voor smartphone en tablets. Zo kunt u efficiënter met uw medewerkers communiceren en kunnen zij altijd en overal real-time op de hoogte zijn van de meest actuele informatie. Goed geïnformeerde contact center medewerkers die de voor hen essentiële bedrijfsinformatie altijd real-time tot hun beschikking hebben. Dat is Apptime.

Een mobiele communicatietool die bestaande systemen in één beveiligde omgeving samenvoegt.

Hoe werkt Apptime?

Apptime verzamelt informatie vanuit onderliggende applicaties en systemen en maakt deze beschikbaar voor de gebruiker via een beveiligde mobiele applicatie. De te ontsluiten informatie kunt u selectief instellen, waardoor u in detail kunt kiezen wat wel en wat niet wordt ontsloten naar de app. Ook kunt u het autorisatieniveau van specifieke medewerkers instellen. Apptime biedt de mogelijkheid om de app te ontsluiten naar uw website.

Apptime biedt verschillende functies voor uw medewerkers

Binnen Apptime zijn er verschillende (optionele) functionaliteiten die kunnen worden weergegeven. Ook bestaat de mogelijkheid om uw specifieke wensen en eisen te realiseren. Laat uw contact center medewerkers onder andere onderling dagen ruilen, salarisstroken ontvangen, vakantiedagen inzien/aanvragen en de urenregistratie zelf regelen met behulp van Apptime. Dit bespraart de manager veel tijd bespaart en geeft de medewerker flexibiliteit!

Bekijk de optionele functionaliteiten

Apptime en ICT

Apptime is beschikbaar voor alle mobiele platformen en direct gekoppeld met de backoffice van uw organisatie. Voor de ICT-omgeving biedt Apptime een veilig en eenduidig flexibel platform voor het ontsluiten van interne systemen naar de buitenwereld.

Wie zijn onze klanten?

We hebben inmiddels al een mooi portfolio aan klanten opgebouwd. Dit zijn onder andere T-Mobile, Cendris en Nationale postcode loterij.

Referenties Apptime

Cendris, T Mobile en Nationale Postcode Loterij kozen al voor oplossingen van Apptime. Lees hier waarom.

Bekijk hier enkele referenties

Uw medewerker altijd en overal up-to-date houden? Apptime is de oplossing!

Apptime is een toepassing voor smartphones en tablets om efficiënt met medewerkers te communiceren en ze altijd en overal real-time op de hoogte te houden van de meest actuele informatie. Wilt u meer informatie over Apptime en de mogelijkheden van functionaliteiten? Bel 088 - 006 71 80 of stuur een e-mail.

Bezoek onze website

Direct contact

Met Apptime kunt u efficiënter met uw medewerkers communiceren en kunnen zij altijd en overal real-time op de hoogte zijn van de meest actuele informatie.

Meer weten?
Bel 088-0067180 of stuur een e-mail.

Vraag een demo aan

Bezoek onze website

Vraag het aan Apptime

Aanhef *