Stel uw vraag Tender selectie advies 

Storm-platform genomineerd voor Computable Awards

Omnichannel Cloud Contact Center oplossing van Content Guru

Computable Awards 2018Ict-vakblad Computable heeft het project storm-platform van Feenstra genomineerd voor de Computable Awards als één van de vijf ict-projecten in het grootbedrijf.

Het storm-platform, de omnichannel Cloud Contact Center oplossing van Content Guru, wordt nu gebruikt voor het afhandelen van al het klantcontact. Feenstra heeft hiermee als doel om het beste servicebedrijf te blijven, een uitstekende klantbeleving te kunnen bieden en als organisatie efficiënter en effectiever te werken. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een spectaculaire show op 30 oktober 2018.

Computable ontving in deze categorie ict-projecten in totaal 46 voordrachten. De vijf genomineerde projecten in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf zijn:

  • Storm-platform (Feenstra, KPN en Content Guru)
  • Atrium-portaal (Atradius, Griffiths Waite, Oracle, Capgemini en IBM)
  • Digital Airport Program (Schiphol)
  • Floriday (Royal FloraHolland)
  • Verbeteren operational excellence (De Watergroep en Devoteam Nederland)

Juryrapport

Een groep van in totaal dertien Computable-experts heeft de 46 voordrachten in de categorie ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf digitaal beoordeeld. Op basis van hun cijfers is de top tien uitgenodigd voor een juryberaad op 18 mei. Het juryteam bestaat uit Bart van der Mark, Jeroen Aris, Fred Bons, Reza Sarshar en Marjolein Schuurhuis die gezamenlijk de algemene jury van de Computable Awards 2018 vormt. Uiteindelijk zijn hieruit 5 projecten geselecteerd in de categorie ICT-projecten van het Jaar in het Grootbedrijf.

Volgens het juryrapport laat Feenstra in dit storm-project zien dat het centraal stellen van zijn klanten en daarmee het beste servicebedrijf te zijn en te blijven, geen loze belofte is.

Stemmen

Op 5 juli 2018 start het stemproces voor de Computable Awards 2018. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op 30 oktober 2018 worden per categorie de winnaars aangewezen.

Feenstra

Feenstra is marktleider op het gebied van diensten en services voor de technische installaties in en rond de woning. Sinds het ontstaan in 1947 werkt Feenstra aan een nationale dekking. Met meer dan 1400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan achthonderdduizend Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Feenstra is een 100 procent dochter van Nuon.

Vraag het aan Content Guru

Aanhef *