Stel uw vraag Tender selectie advies 

ISO 27001 Certificaat voor Frontline

Integer en vertrouwelijk met informatie omgaan

Frontline heeft officieel het belangrijke ISO 27001 certificaat ontvangen. Omdat er iedere dag gewerkt wordt met vertrouwelijke data van klanten, is dit certificaat van groot belang. 

ISO 27001

ISO 27001 is bedoeld voor organisaties die willen aantonen dat zij speciale procedures, maatregelen en processen op het gebied van informatiebeveiliging hanteren. Zo kunnen zij aan klanten en leveranciers laten zien dat zij integer en vertrouwelijk met informatie omgaan. Samen met QSN, één van de geaccrediteerde certificeringsorganisaties in Nederland, heeft Frontline ruim een jaar alle procedures inzichtelijk gemaakt en uitgewerkt. Na diverse auditgesprekken met zowel management als medewerkers is Frontline gecertificeerd en voldoet nu aan de internationale standaard ISO/IEC 27001:2013.

Klantgegevens

“Iedere dag hebben wij binnen onze organisatie te maken met gegevens van onze klanten. Het vertrouwen dat we van hen krijgen om met deze gegevens om te gaan, nemen we heel serieus. Het was dan ook een logische stap om alles in werking te stellen het ISO 27001 certificaat te behalen. Hiermee laten we zien dat we volgens de hoge normen werken en dat klantgegevens bij ons veilig zijn”, aldus Ramon Bakker, security officer/manager operations bij Frontline.

Frontline: Wij creëren klantbeleving!

Frontline is expert op het gebied van innovatieve klantcontact oplossingen met een ervaring van ruim 25 jaar. In deze tijd hebben wij de markt sterk zien veranderen. Wat door de jaren heen is gebleven, is de passie voor onze klanten. Wij zijn totaalontzorgers voor organisaties die klantcontact hoog in het vaandel hebben staan!

Mogen wij u ook overtuigen?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende demonstratie van onze klantcontact software, altijd met klantgericht advies. Bel direct 088 - 2 680 780 of stuur een e-mail.

Bezoek onze website

Direct contact

Frontline is expert op het gebied van innovatieve klantcontact oplossingen met een ervaring van ruim 25 jaar.

Wij creëren klantbeleving! Meer weten?
Bel 088 - 2 680 780 of stuur een e-mail.

Vraag een demo aan

Bezoek onze website

Vraag het aan Frontline Services

Aanhef *