Stel uw vraag Tender selectie advies 

Evolve IP neemt Nederlandse cloudcommunicatieprovider Mtel over

Wereldwijde groei zet door met overname van toonaangevende Europese contactcenter- en unified communicationsfirma

Wayne, Pennsylvania, VS - 01 augustus 2017 - Evolve IP, The Cloud Strategy Company™, heeft vandaag aangekondigd dat het Mtel, een Europese cloud-communicatieprovider gevestigd in Nederland, overneemt. Deze strategische aankoop is onderdeel van de groeistrategie van het bedrijf en zal de positie van Evolve IP in Europa versterken. Mtel is opgericht in 1999 en biedt vooraanstaande cloud-communicatieoplossingen, zoals contactcenters, IP-telefoonsystemen en oplossingen voor zakelijke samenwerking.

Mtel deelt een belangrijk onderscheidende marktfactor met Evolve IP, namelijk het bieden van compleet op maat gemaakte contactcenteroplossingen en integratiemogelijkheden die passen bij de unieke behoeftes van onze klanten. Mtel biedt daarnaast ook direct fysieke aanwezigheid in Europa, inclusief bijkomende datacenters als uitbreiding voor Evolve IP’s huidige netwerk in het Verenigd Koninkrijk, Israël en Australië. Ook ondersteunt Mtel met een sterk team van technisch, ondersteunend, development, sales en marketingpersoneel de groei van de regio.

“We kijken ernaar uit de werknemers, klanten en partners van Mtel te verwelkomen bij Evolve IP”, zei Thomas J. Gravina, voorzitter, algemeen directeur en mede-oprichter van Evolve IP. “Mtel heeft een geweldig bedrijf opgebouwd in Nederland en Duitsland en we willen graag verder groeien in de Europese markt, zowel organisch als door M&A.”.

“Mtel en Evolve IP delen reeds diverse principes, zoals onze gedeelde bluechip-technologiearchitectuur, onze inzet voor onze klanten en gelijke bedrijfscultuur – dit maakt deze overname een ongelofelijk goede stap”, zei Guy Fardone, president en oprichter van Evolve IP. “We zien er enorm naar uit om nauw samen te kunnen werken met onze nieuwe medewerkers om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Hierdoor kunnen we onze positie in de regio versterken en onze klanten wereldwijd een betere dienst verlenen”.

“We zijn verheugd dat we deel gaan uitmaken van Evolve IP, wat ons nieuwe kansen biedt om onze positie te versterken in de regio”, zei Michiel van Dis, algemeen directeur van Mtel. “Deze acquisitie biedt zowel huidige als potentiële klanten in heel Europa de mogelijkheid voordelen te benutten van Evolve IP’s focus op het bouwen van op maat gemaakte cloud strategieën. Daarnaast staat Evolve IP bekend om zijn door analisten bekroonde oplossingen. Onze klanten zullen als eerste profiteren van de web-based managementportal OSSmosis™ en diverse contactcenterintegraties”. IMAP Netherlands en Q Advisors waren financieel adviseurs voor Mtel in verband met deze transactie.

Als één van de snelstgroeiende cloudstrategiefirma’s van de wereld biedt Evolve IP vooraanstaande cloudoplossingen aan meer dan 1.500 bedrijven en meer dan 210.000 gebruikers in onder andere de gezondheidszorg, financiële sector, diergeneeskunde, juridische sector, verzekeringssector, bouw, technologiesector, reisbranche en detailhandel. Vele wereldwijd bekende merken vertrouwen op de Evolve IP OneCloud™-strategie om verschillende geïntegreerde cloud computing- en cloudcommunicatiediensten te integreren in één gestandaardiseerd platform, waaronder disaster recovery, contactcenters, IP-telefoniesystemen / unified communications, virtuele desktops, IaaS en meer.

Vraag het Mtel, an Evolve IP™ Company

Mtel, an Evolve IP™ Company is reeds voor vele organisaties de gesprekspartner in klantcontact. Benieuwd welke voordelen uw bedrijf kan realiseren door de oplossingen van Mtel? Vul dan het getoonde reactieformulier in of neem telefonisch contact op met een Mtel consultant via 088 - 428 31 11.

Direct contact

Omnichannel klantcontact software uit de cloud waarmee u de verwachtingen van uw klanten gaat overtreffen.

Tijd voor een goed gesprek?
Bel 088 - 428 31 11 of stuur een e-mail.

Vraag een demo aan

Bezoek onze website

Vraag het aan Evolve IP, De GespreksPartner in klantcontact

Aanhef *